Ce faci de campionat?

De Andreea Dirzu, pe

Se simte in aer: poliesterul tricourilor, berea, linistea de dinaintea fazelor de gol. E campionat! Iubitul e la meci. Si cu tine cum ramane? In sports-baruri se aduna grupuri in fata ecranului.
Singurele propozitii pe care le mai auzi de la el sunt: „azi e meci”, „unde mi-e fularul” si „ies cu baietii”. Tu ce faci cu timpul tau cand el nu e prin preajma? Iata cum poti supravietui „de campionat”.

Tu si rivalele


O mingie, 11 barbati care alearga si multi altii care transpira doar stand pe scaune, cu privirea fixa si rasuflarea taiata, plus multa bere – cu asta concurezi pe timpul  Campionatului European de Fotbal.

Ei, hai ca nu e nici dracul atat de negru, nici campionatul atat de lung! Doar nevestele de fotbalisti se confrunta cu asta mai mereu; tu de ce n-ai putea? Iata trei scenarii pentru care sa te echipezi:

1. El are bilete la meciuri si pleaca pentru mai multe zile. Ce ai de facut? Daca ai cateva prietene, poti aplica varianta mai multe fete, niciun baiat – mai multe posibilitati. Si de aici imaginatia intra in joc: puteti sa va luati niste zile libere si sa plecati undeva. Sau sa organizati niscaiva sesiuni de cumparaturi, ori petreceri cu filme si povesti picante (a se citi barfe).

2. El pleaca sa vada meciurile in sports bar ori cu amicii. Daca ai mai putin timp la dispozitie, nu inseamna ca nu poti sa faci ceva constructiv… sau dimpotriva! Poate ai chef sa stai pur si simplu si sa te uiti la televizor sau la un film „chick-flick”, pe care el il  tolereaza la fel de mult cum tolerezi tu un film cu violenta la fiecare 20 de secunde.

3. Cartierul general al meciurilor e la voi acasa. Daca intr-adevar nu rezisti la asa ceva, ia-ti tocurile la spinare, ca sigur ai unde merge: la prietena ta la care nu reusesti sa ajungi niciodata, la salon sau la noul mall.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!