Trucuri de machiaj care ascund oboseala

De Andra Pecingina, pe

După fiecare noapte pierdută la dans sau cu munca nu doar psihicul tău este afectat, ci şi aspectul fizic. Tenul este tern şi oboseala se observă. Noi îţi dezvăluim trucuri de machiaj …
… care pot ascunde oboseala de pe faţa ta!

Sfaturile de mai jos te vor ajuta să treci cu graţie de o zi în care oboseala îşi face efectul, dar în care pielea ta are nevoie să arate impecabil. Atunci când somnul pierde în faţa distracţiei nu vei avea niciun motiv de îngrijorare a doua zi!

Cel mai important pas după o noapte pierdută este exfolierea, foloseşte gelul scrub pentru faţă pentru a îndepărta microbii şi pielea moartă în exces.

Foloseşte pentru calmarea pielii obosite o dischetă demachiantă îmbibată în lapte rece. Aceasta, aplicată pe zona ochilor sau orice altă parte a feţei tale care are nevoie de calmare după nesomn, va reduce iritaţiile, inflamarea şi va lăsa tenul mătăsos.

Trucul cu felii de  castravete chiar funcţionează, răcoarea pe care o emite castravetele va reduce pungile de sub ochi astfel ca tu să poţi continua ziua fără probleme. Pielea din jurul ochilor va fi vizibil mai întinsă şi hidratată.

Ceaiul verde are proprietăţi antiinflamatorii care fac minuni în cazul ochilor obosiţi. Aplică pe ochi două pliculeţe de ceai negru, verde sau de muşeţel, folosite şi apoi răcite, vei vedea că după 10 minute ochii tai se vor simţi mult mai odihniţi şi vor arăta mult mai bine.

În cazul în care te-ai convins după doar o încercare, vei putea să faci o rezervă de astfel de „comori” şi să o păstrezi la rece pentru fiecare seară. Ceaiul verde poate fi şi un tonic bun pentru tenul tău!

Trucuri de machiaj care ascund obosealaTenul tău este lipsit de strălucire în urma lipsei de somn şi va trebui să îl răsfeţi cu un cocktail de hidratare şi revitalizare. Pentru asta îţi recomandăm să profiţi de avantajele apei termale.

Păstrează mereu un spray cu apă termală în poşetă pentru o repriză de hidratare pe durata zilei. Alege Ivatherm cu apă termală Herculane, la preţul de 18,79 lei.

Trucuri de machiaj care ascund obosealaDupă o noapte nedormită ai nevoie de multă hidratare, încearcă o cremă grasă care să îţi ofere un look odihnit şi sănătos.

O astfel de cremă este reconfortantă pentru ten, oferindu-i supleţe şi protejându-l de factorii de stress. Alege crema anti-stress de la Peggy Sage, la preţul de 89,34 lei.

După ce ai aplicat fondul de ten şi pudra foloseşte un bureţel curat pentru a absoarbe din machiajul în plus din zonele cu mici riduri de expresie pe care oboseala le accentuează. Astfel eviţi ca pielea ta să apară mult mai în vârstă decât tine.â

Trucuri de machiaj care ascund obosealaFondul de ten Astor Perfect Stay 24H este o alegere bună, la preţul de 42 de lei. Păstrează în trusa de machiaj din poşetă un anticearcăn fluid şi aplică-l folosind o pensulă pentru a obţine cel mai bun rezultat.

Foloseşte un fard de pleoape deschis la culoare care să ascundă cearcănele şi să dea luminozitate ochilor. Fardul de ochi într-o nuanţă cu irizaţii este preferat de orice femeie pentru că are exact acest efect. Păstrează culoarea ta preferată cu irizaţii pe colţul interior al ochiului, centrul pleoapei şi pe arcada sprâncenei.

Trucuri de machiaj care ascund obosealaBlush-ul trebuie să aibă o nuanţă feminină, roz piersică, pentru ca machiajul să nu pară artificial. Aplică blush-ul cu o pensulă mare pentru a putea acoperi întregul obraz cu o nuanţă naturală de roz. Alege blush-ul Oriflame Peach Blush la preţul de 33,99 lei.

Un alt truc de machiaj practic presupune ca tu să pui accent pe ochi şi să curbezi intens genele. Foloseşte aparatul de curbat gene şi aplică şi două straturi de rimel cu efect de volum, acest ritual va da întregii feţe o imagine dinamică, plină de energie.

Foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!