Tendinţe primăvară/vară 2010: lacuri de unghii

De Cristina Popa, pe

Înainte să te preocupi ce bijuterii se poartă anul acesta, probabil că ar trebui să ştii cum trebuie să arate cele mai importante accesorii la purtător, unghiile, direct de pe catwalk.
După sezonul rece în care negrul, albastrul închis şi grena-ul au făcut legea în materie de lacuri de unghii, odată cu venirea primăverii, paleta cromatică începe să se schimbe, devenind, la fel ca şi în cazul ţinutelor vestimentare în trend pentru primăvara şi vara lui 2010, mai aproape de natură şi mai vie.

Tendinţe primăvară/vară 2010: lacuri de unghiiGri, gri pământiu

Astfel, oferind posibilitatea unei treceri mai puţin bruşte de la veteranul lac de unghii negru, pe ultima sută de metri la ieşirea din iarnă, cea mai potrivită alegere în cazul în care preferi nuanţele puternice, este oja gri.

Mată sau metalică (pentru ieşirile în club), cu uşoare tonuri pământii (de maro sau lila), oja gri este noul negru la inceput de primăvară 2010.


Tendinţe primăvară/vară 2010: lacuri de unghii
Pasteluri

Dacă preferi o manichiură discretă, dar te-ai săturat de banalul lac de unghii, ei bine, trebuie să ştii că nuanţele nude, pastelate, neapărat mate, de bej sau roz pal sunt perfecte pentru următoarele luni.

Tendinţe primăvară/vară 2010: lacuri de unghiiRoşu intens şi culori vibrante

Nici lacul roşu nu a părăsit lista opţiunilor în tendinţe. 

Indiferet că preferi o nuanţă puternică şi elegantă sau una mai tinerească precum roşu corai; însă cu adevărat o necesitate pentru perioada estivală mai ales, sunt culorile vii (mate) în tonuri variate de portocaliu, ciclam, mov şi chiar galben sau turcoaz.

Tendinţe primăvară/vară 2010: lacuri de unghiiAlb-negru

Îţi plac unchiile pictate (sper eu, doar pentru momentele când te afli în club)?

Atunci trebuie să ştii că cea mai în vogă combinaţie este cea alb-negru, cu un design de tipul tablă de şah.

Indiferent pentru ce culori  de lacuri vei opta în primăvara şi vara următoare, trebuie să mai ştii că în ceea ce priveşte lungimea şi forma unchiilor, există două opţiuni în tendinţe: fie scurte, ca nişte bombonele, fie de lungime medie, rotunde, uşor ascuţite.

Foto: PR, Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!