Lipomasajul, noul inamic al celulitei

De Andra Pecingina pe

Am aflat pentru tine care este soluţia pentru a modela silueta perfectă pe care o meriţi – lipomasajul. Atunci când dieta şi exerciţiile fizice nu mai dau rezultate …
… eşti invitată să apelezi la noile tehnici inovatoare pentru a pierde din centimetri exact unde îţi doreşti!

Lipomasajul presupune folosirea unui aparat numit Cellu M6 Keymodule pentru a efectua pe zonele problem un  masaj cu mecanotransducţie. Te întrebi desigur ce presupune masajul acesta cu nume ciudat… ei bine, este un procedeu brevetat exclusiv de compania franceză LPG şi este eficient pentru zonele unde grăsimea este foarte dificil de eliminat prin alte metode.

Este practic un fel de gimnastică la nivel cutanat care creşte fluxul sangvin local cu 400% şi pe cel limfatic cu 300%, îmbunătăţind drenajul lichidelor şi al toxinelor. Lipomasajul stimulează fibroblast-urile, distruge acumulările de grăsime, netezeşte pielea înlăturand aspectul de „coaja de portocală” al pielii si intensifică schimbul de fluide.

Noul aparat brevetat în Franţa şi introdus acum şi în România nu este folosit doar pentru corp atunci când dorim să slăbim, ci şi pentru faţa în tratamentele anti-aging. Un program special al Cellu M6 presupune masaj realizat de capetele speciale ale aparatului pentru a stimula producţia internă de colagen şi elastină.

Monica Columbeanu a fost prezentă la lansare noului concept pentru a afla Lipomasajul, noul inamic al celuliteiultimele informaţii din domeniul tehnologiei folosite pentru remodelarea corporală, slăbire şi tratamente anti-aging.

Ne-am întrebat ce ce are Monica Columbeanu nevoie de remodelare corporală la doar 23 de ani? „Pentru că nimeni dintre noi nu este perfect, şi îmi doresc, recunosc, să ajustez anumite părţi ale corpului, prin acest aparat, care nu este invaziv şi care îţi oferă rezultate spectaculoase în foarte scurt timp,” ne-a răspuns ea.

Astfel, vedeta ne oferă un exemplu ceva mai personal… „chiar dacă eşti foarte slabă, nu contează acest lucru, îţi doreşti o talie cât mai subţire, fără să slăbeşti. Iar acest aparat poate îndeplini aceasta funcţie.”

Monica mărturiseşte că tehnica de slăbit numărul 1 în Franţa, Lipomassage, este tratamentul ei favorit atunci când vine vorba de remodelarea siluetei, dar nu singurul pe care îl foloseşte pentru a se păstra în formă.  „Îmi place foarte mult biostimularea, mai este şi TehniSPA, îmi plac cam toate…” ne spune soţia lui Irinel Columbeanu.

Ea recomandă femeilor Lipomassage alături de SoUp, două din tratamentele inovatoare introduse recent în ţara noastră, pentru a pierde chiar şi 3 cm într-o singură şedinţă.

Monica se declară cucerită de tehnologia care ajută femeile să aibă silueta pe care ele şi-o doresc şi pe care o merita: „Aceste tratamente sunt naturale, pur şi simplu îţi drenezi grăsimile şi îţi ajuţi pielea să capete un aspect cât mai întins, nu e nimic ieşit din comun, e o terapie noninvazivă şi naturală.”

Lipomasajul, noul inamic al celuliteiPentru rezultate rapide şi durabile experţii LPG ne recomandă trei şedinţe pe săptămână, până la obţinerea efectelor dorite, urmate de o perioadă cu 1-2 şedinţe pe săptămână pentru întreţinere. Esenţială în timpul terapiei este  hidratarea adecvată (2-4 litri pe zi) şi neapărat o dietă şi mişcare fizică.

În România terapia cu Cellu M6 este disponibilă la saloanele Silhouette, Dreamline sau Leda Beauty Spa, printre altele. O şedinţă cu Cellu M6 presupune 15 minute de terapie facială anti-aging şi 35 de minute de lipomasaj pentru remodelarea siluetei şi costă între 60 şi 100 de euro.

În centrele de îngrijire corporală vei putea beneficia de programe special stabilite pentru nevoile tale, care includ şi discounturi în funcţie de numărul şi tipul de şedinţe de tratament alese.Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro