Cele mai frumoase accesorii pentru petrecere

De Andra Pecingina, pe

Unica.ro îţi prezintă ghidul celor mai frumoase accesorii pentru petrecere. Bijuterii extravagante, poşete rafinate, accesorii de păr retro şi orice altceva vei avea nevoie pentru a îţi completa ţinuta de petrecere!

Îţi recomandăm să porţi accesorii de păr rafinate, cu aplicaţii din pene de păun sau fazan. Tot ce trebuie să faci este să cauţi piesa perfectă pentru coafura ta. Caută un accesoriu cu pene într-o culoare care să contrasteze frumos cu nuanţa părului tău!Bijuteriile sunt în mare parte realizate din lanţuri suprapuse ornamentate cu medalion, pietre, piese metalice XXL. Toate acestea sunt elemente cheie pentru sezonul de toamnă.  Alege un colier masiv sau extravagant în forme geometrice: cub, oval, pătrat sau unul cu pandantiv rotund şi greu.

Sunt în vogă lanţuri mari, puternice, aurii sau argintii, din metale nepreţioase, dar care se potrivesc perfect alături de alte piese în nuanţe de negru, alb, roşu sau gri. Lanţurile metalice sunt detaliile de păstrat în vedere pentru un stil „lady like”: rochii lungi, deux-pieces din mătase şi caşmir.

Cerceii candelabru sunt în continuare în vogă pentru că evidenţiază linia gâtului şi ating uneori chiar umerii iar brăţările pe care le alegi trebuie să fie moderne sau foarte îndrăzneţe.

Rămân în vogă acele curele cu design excepţional, ieşit din comun: cuvântul care le descrie este declarativ. Curelele declarative completează ţinutele de petrecere cu elemente metalice sculptate sau pietre şi detalii metalice: ţinte, lanţuri.

Mânuşile lungi sunt o alternativă la bijuteriile masive pentru că adaugă sofisticare şi eleganţă ţinutei. Mânuşile din piele nu se vor demoda niciodată, sunt un accesoriu clasic şi foarte feminin!

Inelul de cocktail este genul de bijuterie care la orice eveniment  de gală îţi va decora mâna atunci când ridici un pahar de şampanie. În acest sezon caută pietre supradimensionate, modele care combină pietre preţioase şi lemn, sau plastic dur cu un luciu futuristic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!