Căciuli şi mănuşi pentru iarna 2011

De Unica.ro, pe

Căciulile şi mănuşile sunt foarte necesare iarna şi, de fapt, singurele accesorii care pot personaliza o ţinută pe vreme geroasă. Iată ce modele găseşti în magazine…
… la sfârşit de 2010.

Deşi ce contează cel mai mult este să îţi ţină de cald, sigur te gândeşti cum le vei purta şi lângă ce, atunci când alegi o pereche de mănuşi şi o căciulă.

După o raită prin magazine, online şi offline, săptămâna asta, ShoppingNEWS.ro aduce veşti bune: vremea împletiturilor şi a blănurilor şi-a atins punctul culminant în 2010, aşa că ai de unde alege şi accesorii elegante.

Căciuli şi mănuşi pentru iarna 2011
*Căciulă din piele şi blană: 14 lire, asos.com
*Mănuşi lungi din piele neagră, 129.90 lei, Quick24.ro
*Mănuşi din piele Mango, 165 lei, FashionUp.ro

În malluri găseşti din plin căciuli şi mănuşi din lână croşetată, cu modele de fulgi de nea, cerbi sau reni, alb cu negru sau cu grena, exact ca în prezentările Dolce&Gabbana. Dar găseşti şi mănuşi călduroase şi pufoase din blană ecologică.

Deşi colecţia de toamnă-iarnă de la Chanel sugerează că putem combina fără grijă mănuşile de blană cu haina de blană, ar fi un experiment cam periculos, din care ai putea ieşi destul de „şifonată”, arătând a ursoaică…

Cumpără mai degrabă mănuşi de piele – deşi nu la fel de călduroase ca cele de lână – pentru haine de blană, paltoane, cape, pulovere XXL.

Citeşte mai mult şi vezi ce modele de căciuli şi mănuşi poţi cumpăra pentru iarna asta pe ShoppingNEWS.ro.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!