(P) Bust Serum de la Talika

De Unica.ro pe

Dacă pentru tine silicoanele nu sunt o opţiune, ei bine, laboratoarele Talika, experte în îngrijirea specifică, au creat Bust Serum, un produs care dă volum, lifting şi fermitate sânilor.
Volum: creştere de 2 – 4 cm în volum în 6 săptămâni

Sânul este compus din diferite cantităţi de ţesut gras care îi dau formă şi volum. Datorită virtuţilor extractului de scoarţă de copac, mukul care a fost utilizat timp de secole în medicina Ayurvedica Indiana, Bust Serum hrăneşte cantitatea existentă de trigrliceride, crescând volumul sânului. Testele au demonstrat că 80% din femei au avut o creştere cu 1 măsură în 6 săptămâni.

Liftingul de san: +18%

Sanii sunt prinşi de torace prin ligamente (ligamentele lui Cooper). Fără nici un muşchi, singurul lor suport este pielea. Variaţia în volum şi în greutate erodează elasticitatea pielii, determinând o pierdere în formă  şi „ţinută”.

Datorită extractelor de kigelia Africana, Bust Serum previne ţesuturile să „cadă” şi îmbunătăţeşte fermitatea sânilor şi a înfăţişării lor.

Testele clinice au arătat o creştere de +18% în liftingul sânilor.

Fermitate

Combinatia de kigelia Africana şi scoarţă de copac mukul, extras de stejar, peptide, ulei de seminţe de zmeură din Cile şi acid hialuronic întăresc legătura pielii şi cresc tonicitatea, îmbunătăţind elasticitatea lor cu până la 70%. Sânii dvs. vor fi mai bine „ţinuţi” şi mai dezvoltaţi.

Utilizare: Aplicaţi Bust Serum zilnic, dimineaţa şi seara la baza sânilor şi masaţi cu mişcări ample de 8 până la linia gâtului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro