Ritualul demachierii tale

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Demachierea corectă se face neapărat înainte să te culci, dar și dimineața, pentru a pregăti tenul înainte de a aplica machiajul.

Rutina ta de frumusețe nu ar fi completă și corectă dacă nu ar include zilnic și o demachiere corectă și temeinică, aplicată cu produsele potrivite tipului tău de ten și nevoilor sale, dar și cu accesorii care îți pot ușura munca pe de-o parte, și îți pot optimiza ritualul, pe de altă parte.

Pentru pielea sensibilă sunt indicate apele micelare, despre care am mai vorbit într-un articol de pe unica.ro. Desigur, cu apa micelară poți și doar încheia un ritual de demachiere pe care l-ai îndeplinit cu un lapte demachiant sau o loțiune de curățare a tenului.

Tenul gras și mixt trebuie ferit de produsele de demachiere cu ulei sau cu ceară, pentru că înfundă porii pielii, dar evită desigur și cremele grase. Atenție – tenurile grase și mixte nu trebuie tratate la fel. Cel mixt poate fi uleios pe zona T, dar uscat în rest, așa că adaptează produsele la ambele tipuri de zone ale feței tale.

LUNA™ play de la Foreo (disponibil în magazinele Douglas) este un accesoriu adecvat tuturor tipurilor de piele, care încorporează atât tehnologia pe bază de pulsaţii a dispozitivului LUNA™, cât şi perii siliconici semnătură FOREO. Noul aparat îndepărtează murdăria și sebumul și permite flexibilitate ridicată și atingerea tuturor zonelor de contur facial. 189 leiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Dacă ai tenul uscat, evită să te speli pe față cu apă fierbinte și optează pentru produse de curățare a tenului cu textură cremoasă și ingrediente care emoliază, cum ar fi uleiul de măsline și de migdale.

Intră în galeria foto și citește mai multe despre produsele cosmetice pe care ți le recomandăm!

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!