Jessica Chastain, prinţesa Diana în „Caught In Flight”

De Nicoleta Galeteanu pe

Prinţesa Diana revine în memoria fanilor de pretutindeni şi în special a cinefililor, într-un film controversat despre viaţa şi moartea uneia dintre cele mai iubite
 …personalităţi regale din istorie.

După un documentar şocant – „Unlawful Killing” („Ucidere ilegală”) realizat de Mohammed Fayed, tatăl amantului Prinţesei Diana, anul acesta la Cannes, regizorii propun noi dezvăluiri picante într-un proiect ce se doreşte a fi biografia fidelă a lui Lady Di.  

Filmul, intitulat „Caught In Flight„, se va focusa pe aventura pe care Diana a avut-o cu doctorul Hasnat Kahn, pe care l-a întâlnit în 1995 şi cu care a avut o relaţie discretă timp de doi ani.

Kahn, care a păstrat tăcerea despre relaţia sa cu Prinţesa Diana, s-a decis să vorbească abia în 2008, într-un interviu acordat publicaţiei The Telegraph.

Rolul mult iubitei Prinţese va fi jucat de actriţa Jessica Chastain, cooptată în numeroase producţii importante, precum „The Tree of Life”, „The Help”, „The Debt”, selectată fiind şi în horror-ul „Mama al lui Guillermo del Toro”.

Jessica Chastain, prinţesa Diana în "Caught In Flight"

Documentarul lui Mohammed Fayed – tatăl lui Dodi, iubitul Dianei -, proiectat anul acest la Festivalul de la Cannes a stârnit indignarea Casei Regale şi a scandalizat presa britanică, filmul dezvăluind fotografii realizate de paparazzi la locul accidentului, publicate pentru prima dată, precum şi conspiraţia din spatele morţii iubitei prinţese. Potrivit acestuia, accidentul a fost un complot al Familei Regale, în încercarea de a evita un posibil divorţ al Dianei de Prinţul Charles.

Vezi viaţa Pinţesei Diana în imagini, până la accidentul cumplit din 1997.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro