Destinaţii inedite: Top 4 plaje superbe şi ciudate

De Diana Zagrean, pe

Plajele colorate
În lume, diversele minerale din sol au dus la apariţia unor plaje ciudate, unde nisipul are culori care de care mai bizare: roşu, alb sau verde.
Plaja Roşie este situată la sud de Golful Hana, în Hawaii şi este un loc cunoscut pentru nudişti. Culoarea roşie a nisipului vine de la roca vulcanică roşie din apropiere.
Destinaţii inedite: Top 4 plaje superbe şi ciudate
Golful Jervis, şi mai ales plaja Hyams de lângă Sydney, Australia sunt deja în Cartea Recordurilor ca având cel mai alb nisip din lume.
Plaja Papakolea, din districtul Kau, insula Hawaii este şi ea cunoscută în întreaga lume pentru un nisip ciudat şi verde. Este a doua plajă verde din lume, cealaltă fiind situată în Guam. Culoarea verde vine de la particule de cristale din conul vulcanic din apropiere.
Destinaţii inedite: Top 4 plaje superbe şi ciudate

Plaja interioară
Plaja Gulpiyuri de lângă Llanes, Spania este şi ea celebră în lume pentru faptul că se află înconjurată de pământ. Oceanul, deşi nu se vede, a săpat un tunel interior, iar locul cu respectiva plajă este,de fapt, o peşteră subterană cu tavanul prăbuşit. Cel mai ciudat aspect sunt valurile, care se sparg de mal, deşi par să vină din mijlocul stâncii.
Foto: Facebook
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2