The Mission, salsa şi alte distracţii în weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Pregăteşte-te cu cea mai bună loţiune solară pentru că atmosfera de pe plajă se anunţă cu totul efervescentă în aceste zile şi nu din cauza furtunii solare.

The Mission îi aduce în acest weekend, pe nisipul din Năvodari, pe Dj Tiesto, Sven Vath şi Fatboy Slim, care promit un show incendiar de sunet şi lumini până la răsărit.

La Festivalul „Dance Weekend” ajung şi alţi dj cunoscuţi, astfel că nici Snatt & Vix sau Khidja nu te vor lăsa să dormi, dacă asta ţi-ai propus.
Concertele au loc pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari, pe 6 si 7 august şi încep de la ora 20:00.

Cine nu a terminat încă turul de shopping în căutarea costumului de baie, dar ar prefera touşi o carte şi ceva muzică în căşti, am găsit locul perfect, aşezat la umbră şi ferit de gălăgie. 

Te îndrumăm cu bună ştiinţă, sâmbătă şi duminică, în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrau. Exact la Tête-à-Tête vei descoperi un altfel de Bucureşti, un „Bucharest in art”, care te serveşte cu dulciuri pariziene şi cocktailuri gratis, cultură urbană, muzica, shopping şi cărţi.

O să vezi proiecţii şi o să faci poze la minut, asculţi poveşti şi câştigi premii, de la 12 şi până la 8 seara.

Sigur ai mai băut un coktail gratis până acum, dar nu ai încercat unul de litere, şi asta pentru că nu ai avut unde.

Letters Bar – Drinks & Lounge şi-a consemnat apariţia zilele trecute pe Calea Plevnei şi se intitulează art-ish bar.

Letters pare o operă de artă integrată, după cum îl defineşte Calin Voicu, unul dintre partenerii Letters Drinks & Lounge, cu pereţii şi tavanul acoperite de ziare şi postere cu Marilyn Monroe sau Charlie Chaplin.

Dacă ţi-am stârnit pofta de un coktail cu litere, Letters se află aproape de Grădina Cişmigiu şi de Liceul Gheorghe Lazăr.

Nu este cazul să te oftici că nu eşti pe plaja din Năvodari, ca să îl asculţi pe Tiesto, pentru că avem şi noi artiştii noştri.

Cam scumpă la vedere, Horia Brenciu Band cântă vineri în Cafeneaua Actorilor de Vară, de la ora 21:00, iar o oră mai târziu, în Big Mamou îţi recomandăm cu toată încrederea să îi asculţi pe cei de la Summerset Purple Band, trupă în care activează şi actorul Gabriel Spahiu, care sigur îţi va plăcea.

Sâmbătă, trezeşte-te de dimineaţă ca să mai prinzi „Ultimul carnaval”, de la Muzeul Ţăranului Român, o expoziţie fascinantă de instalaţie, realizată de Alexandru Poteca. „The Golden Flat” este deschisă de la ora 10.00 la Muzeul din strada Kiseleff.

Seara este dedicată concertelor, aşa că pregăteşte-te de o combinaţie de sludgegaze, post-punk post-pop şi doomstep în club Underworld, cu o trupă timişoreană ce îţi promite că toate zilele proaste se vor încheia, crez pe care şi l-au însuşit ca nume, The Bad Days Will End.

Pentru cei care aşteaptă următoarea ediţie „Dansez pentru tine”, la Arenele Romane pot admira unul dintre cele mai pasionale dansuri.

Romanian Salsa Festival 2010 îl aduce duminică, de la 20:00, pe Herman Olivera, unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni portoricani, artist dublu premiat cu Grammy.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!