Conspiraţii celebre la moartea vedetelor

De Erika Chivu pe

Marilyn Monroe – supradoză accidentală sau conspiraţie la nivel înalt?

Moartea divei a fost pusă pe seama unei supradoze accidentale cu somnifere, antidepresive şi alte medicamente puternice. Totuşi, presa a vorbit mult timp despre o conspiraţie la nivel înalt legată de aventura actriţei cu preşedintele Kennedy şi cu fratele lui.

Unii au dat vina pe serviciile secrete americane care ar fi omorât-o findcă era gata să dezvaluie toate detaliile aventurii ei cu fraţii Kennedy. Alţi jurnalişti au vorbit despre implicarea unor grupări mafiote, îngrijorate de ceea ce ştia diva în legătură cu implicarea familiei Kennedy în crima organizată. Controversele au fost sporite de comportamentul suspect al menajerei şi psihiatrului care ar fi anunţat poliţia la multe ore de la descoperirea cadavrului.  

Conspiraţii celebre la moartea vedetelorElvis Presley – şi-a înscenat moartea?

Cântăreţul avea probleme cu dependenţa de medicamente, iar rapoartele oficiale au arătat că în sângele lui se aflau 14 tipuri diferite de substanţe tranchilizante şi somnifere.

Medicul lui Elvis Presley şi-a pierdut dreptul de liberă practică după ce s-a constatat că în ultimul an de viaţă îi prescrisese mult prea multe pastile.

Chiar şi aşa, mulţi fani au fost convinşi că Elvis şi-a înscenat moartea pentru a vinde mai multe albume, apoi s-a retras într-un loc pustiu.

De-a lungul anilor, sute de persoane au declarat că l-au văzut pe artist în diferite colţuri ale lumii. 

Foto: Northfoto, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3