Cătălin Zmărăndescu și Doru Răduță au fost trimiși pe Insula Exilului! Otilia a părăsit competiția din cauza problemelor medicale

De Unica.ro, pe

După aproape două luni, Faimoșii și Războinicii nu mai iau în calcul nicio înfrângere. Aseară, fiecare dintre cele două triburi a lăsat în urmă conflictele pe care le au în tabără și au dat totul pe traseu pentru a obține Recompensa, un brunch copios. După ce fiecare dintre echipe a condus, iar egalitățile au tot continuat să apară, Războinicii au reușit să obțină victoria și să înceapă săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Otilia, eliminată de la ”Survivor România”

Ajunși la Consiliu, concurenții au avut parte de o primă veste dură: Otilia nu mai poate continua competiția. Din cauza problemelor de sănătate, aceasta are nevoie de un tratament care presupune prezența ei în țară.

Cu lacrimi și regrete, Faimoasa și-a luat revedere de la colegi, povestind despre toate lecțiile de viață pe care le ia cu ea în urma participării la cea mai tare competiție.

Cătălin Zmărăndescu și Doru Răduță au fost trimiși pe Insula Exilului! Otilia a părăsit competiția din cauza problemelor medicale

Cu un ochi zâmbeau, așteptând vestea că au fost cei mai rapizi pe traseu, iar cu celălalt deja sufereau, știind că vor fi nevoiți să trimită un coleg în Exil. TJ Miles și Ionuț Popa au fost cei care au fost nevoiți să facă nominalizările.

Cătălin Zmărăndescu și Doru Răduță au fost trimiși pe Insula Exilului!

”Sunt asumat și omul care trebuie să se ducă în Exil, de data asta, e Cătălin Zmărăndescu”, a spus TJ. În timp ce Ionuț a declarat: ”Sper să nu o ia personal. Motivația este sportivă: Doru”.

Astfel, Cătălin și Doru Răduță au fost cei care au plecat spre Insula Exilului.

Cu un om în minus în fiecare echipă, după trimiterea pe Insula Exilului, cele două triburi își dispută în această seară Imunitatea. Doar unii vor avea câștig de cauză și un Consilliu liniștit, în timp ce ceilalți se vor vedea nevoiți să nominalizeze încă o dată. Cine va ajunge la votul publicului, aflăm în această seară.

Survivor: Extrashow, emisiunea prezentată de Zanni, revine diseară cu o nouă ediție! Elena Matei, concurenta care a părăsit competiția săptămâna trecută, este invitată pentru a povesti despre experiența ei.

De la 20:30, nu ratați o nouă seară încărcată de probe dificile, provocări neașteptate și un Consiliu de Nominalizare plin de discuții aprinse. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!