(P) Ce genți se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 octombrie 2020, 12:12

Orice femeie își dorește să fie mereu elegantă și în pas cu ultimele noutăți în materie de modă. Probabil că și tu te numeri printre ele, așa că înțelegi prea bine despre ce vrem să vorbim. Cu atât mai mult adevăratele fashioniste, care urmăresc cu atenție prezentările de modă și abia așteaptă noile trenduri pentru a-și schimba, din nou, garderoba.

Gențile de piele sunt de neînlocuit

Atunci când vine vorba despre modă, părerile sunt împărțite, sunt unele persoane care urmează tendințele, în timp ce altele sunt ceva mai temperate la acest capitol. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește accesoriile. Dar, pentru că tot am amintit despre ele, care crezi că este acel accesoriu de neînlocuit pentru o femeie? Nu, nu este nici ceasul, lanțul, brățara sau eșarfa. Răspunsul este mai simplu decât ai putea crede: este vorba despre genți. Într-adevăr, gentile din piele sunt un ”must” pentru femei, pentru că sunt și practice, dar însoțesc în mod perfect orice ținută.

Ce se poartă în toamna aceasta!

Specialiștii în fashion s-au întrecut în afirmații despre ce se mai poartă anul acesta în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, chiar și bijuterii, dar nu despre acestea vrem să vorbim noi acum. Ci despre ele, despre genți damă, poșete damă, cum vrei să le spui, și să vedem care ar fi tendințele spre care se îndreaptă moda în sezonul de toamnă-iarnă 2020 – 2021.

Moda revine

S-a tot vorbit mereu că, la un moment dat, ceea ce a fost în trend într-o anumită perioadă va reveni în actualitate după o perioadă de ”umbră”. Și, din câte se pare, afirmația se confirmă, cel puțin atunci când este vorba despre genți damă. Sunt nenumărate acele modele de genți femei care au fost la modă în sezoanele trecute, au fost ”uitate”, pentru ca apoi să revină în forță. Poți să zâmbești neîncrezătoare, dar specialiștii s-au pus cu toții de acord că avem nevoie de poșete clasice, genți piele naturală, genți de umăr, genți de piele umăr, ba chiar și cele în nuanțe neobișnuite, sunt doar câteva dintre modelele pe care se va miza. Nu-ți face griji, vom detalia un pic mai mult în rândurile următoare, pentru ca tu să-ți completezi eventualele lipsuri la capitolul poșete damă.

(P) Ce genți se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021

Geanta ”bunicii” e la modă

Cu siguranță îți aduci aminte de bunica ta care purta cu mândrie un gen de poșetă care poate părea azi oarecum… învechit. Prevăzute cu o baretă scurtă, sau cu un mâner nu prea generos, poate și cu o clemă specifică stilului retro. Ți se pare cunoscut? Nu te-ai fi gândit niciodată să porți așa ceva, dar specialiștii în domeniu susțin că în acest sezon acest tip de genți femei nu trebuie să-ți lipsească. De altfel, dacă ai urmărit prezentările marilor case de mode ai observat cu siguranță că designerii le-au folosit mult, ba chiar au fost vedetele serii. Stilul granny chic este acum în tendințe, inclusiv atunci când vine vorba despre genți piele naturală.

(P) Ce genți se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021

Baretele de tip lanț

Bareta de tip lanț, aflată într-un con de umbră de ceva vreme, a revenit din nou în tendințe, iar marii creatori de modă au decis că aceasta nu și-a spus încă ultimul cuvânt în materie de fashion. Dacă prin garderoba ta se mai regăsește un astfel de accesoriu, atunci te poți considera norocoasă, deoarece ești ”pe val”. Chiar dacă acest trend a părut la prima vedere doar unul estival, iată că și pentru sezonul de toamnă-iarnă a rămas în tendințe. 

În cazul în care nu ai o astfel de poșetă damă prin casă, atunci poți să-ți cumperi o geantă de mână cu barete realizate din lanțuri subțiri, și poți fi sigură că ai reușit să fii la modă.

Revin logo-urile

În urmă cu ceva vreme era o adevărată isterie să porți genți piele, poșete damă, genți de umăr sau altele accesorii din aceeași ”familie” pe care să se observe logo-ul firmei pro(P) Ce genți se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021ducătoare. Acum, în sezonul rece, logo- urile la vedere au revenit în atenția specialiștilor în fashion, care au decis de data aceasta să le monteze chiar pe genți. Și nu, nu este vorba despre modele casual, sau chiar sportive, unde ni s-ar părea ceva normal, ci mai degrabă pe cele foarte elegante. Ei, cum e, te-ar tenta să porți o astfel de piesă? Cel mai probabil răspunsul va fi unul afirmativ, dacă și tu ești o adevărată fashionistă, care ține ca aparițiile sale să nu treacă neobservate.

Nuanțele de maro sunt în trend

Negru, argintiu, auriu, albastru, roșu… sunt culori care nu dau greș atunci când vine vorba despre genți damă. Dar maro? Nu e oare prea mult? Se potrivește sau nu? Sunt câteva dintre întrebările pe care le ai, pe deplin justificate. În prezentările marilor case de modă precum Dior sau Coach gențile de mână în nuanțe maro deja și-au făcut semnalată prezența și se pare că au parte de un mare succes. Nu orice nuanță de maro este în trend pentru sezonul acesta de toamnă – iarnă, așa că ar fi bine să-ți îndrepți atenția către cele care amintesc de mahon, nuc sau chiar castan. Cât privește modelul, aici ai ceva mai multă libertate, poți alege pe cele simple, minimaliste, dar și cele moderne. În fine, tu știi mai bine ce și cum se potrivește stilului tău.

Descoperă farmecul geometriei pentru poșete damă!

Modelele geometrice pentru poșete damă sunt încă la modă și în acest sezon, așa că îți poți completa ținuta astfel încât să ieși ușor din anonimat. Acest tip de genți damă se potrivesc în special pentru ținutele mai avangardiste, sau cele în care articolele vestimentare sunt destul de minimaliste. Poșetele în formă de triunghi, cerc sau chiar pătrat au fost foarte promovate de Coach sau Celine, așa că poate te gândești mai bine și îți compui o ținută aparte, în care poșeta ta sub forma unei figuri geometrice să se încadreze de minune.

Acestea au fost recomandările noastre privind trendurile în materie de poșete damă pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021. A fost vreuna care ți-a atras în mod special atenția? Dacă vrei să te numeri printre fashionistele sezonului îți recomandăm produsele magazinului de accesorii și produse din piele, Manier!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!