DESERT DE POST: Prăjitură cu morcovi şi stafide

De Diana Zagrean pe

Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 180 de grade C. Ungeți cu ulei și tapetați cu făină o tavă sau o formă de prăjitură.

Amestecați într-un castron făina integrală, scorțișoara, cuișoarele măcinate, praful de copt și sarea până ce se omogenizează.
Puneți apa caldă într-un bol și lăsaţi semințele de în la înmuiat.Amestecați un minut până ce semințele de în încep să absoarbă apa și amestecul se îngroașă ușor.

Adăugați zahărul și vanilia până ce se dizolvă, apoi puneți stafidele, morcovii și nucile.

Adăugați amestecul cu făină preparat mai devreme, după aceea puneți în tava deja pregătită.

Coaceți în cuptorul preîncălzit, încercați cu o scobitoare și, dacă scobitoarea scoasă din aluat este curată, înseamnă că este gata.

Lăsați în tavă să se răcească pentru 10 minute și apoi scoateți prăjitură din tavă.

Poftムbunăƒ!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2