Profeţiile lui Nostradamus pentru 2016

Michel de Nostredame sau Nostradamus a fost un medic francez şi farmacist, însă celebritatea a obţinut-o cu profeţiile sale. El a prezis numeroase evenimente, de la înfrângerea lui Napoleon, la venirea lui Hitler, asasinarea fraţilor Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Vezi ce spune profetul că se va întâmpla în 2016.

Obama, ultimul preşedinte

Nostradamus a prezis alegerea lui Barack Obama în 2013, însă a spus, de asemenea, că el va fi ultimul preşedinte american, potrivit healthyandnaturallife.com. Să însemne asta că SUA nu vor mai fi o superputere? Nimeni nu ştie exact, însă 2016 ne va arăta semnificaţia profeţiei lui Nostradamus.

Alinieri neobişnuite ale planetelor

Nostradamus a scris, de asemenea, despre alinierea neobişnuită a planetelor şi alte schimbări astronomice care vor avea consecinţe pe pământ.

Fenomene meteorologice neobişnuite

Nostradamus a prezis schimbări climatice şi dezastre naturale tot mai frecvente în 2016. “Vom vedea cum apa va creşte, iar pământul va cădea sub ea” a scris profetul. Schimbările climatice nu sunt o surpriză, având în vedere că în unele zone a nins primăvara, iar în 2015 au fost schimbări neobişnuite de temperatură.

Explozii în Orientul Mijlociu

În 2016, Nostradamus a prevăzut numeroase explozii în Orientul Mijlociu şi avioane care vor cădea din cer. Zona este, deja, afectată de conflicte sângeroase, iar 2015 a fost marcat de numeroase tragedii aviatice.

Orientul Mijlociu în flăcări

Potrivit lui Nostradamus, zonele de petrol din Orientul Mijlociu vor arde în flăcări. Vor fi probleme în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016, iar întrebarea pe care şi-o pun specialiştii este dacă cele două evenimente vor fi conectate.

Sfârşitul lumii

Profetul a susţinut că războiul din Irak reprezintă primul semn că lumea se apropie de sfârşit. Şi civilizaţia mayaşă a prezis sfârşitul lumii, însă până acum nici una dintre aceste profeţii nu s-au adeverit.

Citeşte şi: Inedit: Profeţiile lui Nostradamus despre România

Dominaţia Casei Albe

Nostradamus a scris, în profeţiile sale, că reprezentanţii Casei Albe se joacă de-a războiul în toată lumea, deoarece au în plan să o distrugă. Prima ţintă a fost Orientul Mijlociu, iar în statele în care americanii au intrat pentru a instaura democraţia nu s-a instalat, încă, pacea.

Topirea Polilor

Topirea Polilor este un fenomen prezis de Nostradamus care a început deja. Cercetătorii au confirmat încălzirea globală, iar temperaturile cresc constant la Polul Nord. La Polul Sud, însă, temperaturile rămân în continuare foarte scăzute.

Soarta Israelului, incertă

Nu se ştie ce se va întâmpla cu Israelul în 2016, însă Nostradamus a scris că Ierusalimul ar putea fi atacat, iar forţele navale din Occident (precum SUA) îl vor ajuta să lupte împotriva duşmanilor.

Rusia cade la pace

Dacă Rusia nu se va alia cu Europa când va începe războiuul, regele nordic din Aquilon (aluzie la Rusia) îşi va oferi, totuşi, ajutorul până la final. Deocamdată, însă, Rusia îşi menţine atitudinea ostilă faţă de Europa şi SUA.

Sursa foto: 123rf.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: