Dietă pentru o talie mai frumoasă

De Unica.ro, pe

Această dietă specială atacă direct zonele problemă. Cu ea ai parte în fiecare zi de cinci mese bogate în vitamina C, care te ajută să arzi grăsimile şi îţi aduc doar 800 kcal. In doar trei zile, vei fi mai uşoară cu 2 kg, iar talia ta se va micşora cu cel puţin 3 centimetri. Află şi cele mai bune cinci trucuri pentru a-ţi păstra talia frumoasă.

Mic dejun la alegere

100 g brânză de vaci cu conţinut scăzut de grăsimi se amestecă cu o ceapă mică tăiată mărunt si se mănâncă cu o felie de pâine prăjită, jumătate de ardei gras si un ou fiert…

…sau două felii de pâine neagră cu 100 g caşcaval cu conţinut scăzut de grăsimi, o lingură de pătrunjel tăiat mărunt si o rosie.
…sau 50 g brânză de vaci cu conţinut scăzut de grăsimi se amestecă cu o linguriţă de miere şi se întinde pe două felii de pâine neagră, împreună cu o mandarină în felii.

Gustări între mese

Se storc două portocale şi sucul se amestecă cu 100 ml apă minerală, o lingură de cereale de ovăz şi jumătate de linguriţă de miere. Pe lângă aceasta, poţi consuma o banană mică…

…sau 100 g brânză de vaci cu conţinut scăzut în grăsimi se amestecă cu zeama de la două portocale şi jumătate de linguriţă de miere.

…sau 50 g caşcaval se amestecă cu jumătate de ceapă şi cu 4 ridichi tăiate mărunt.

Ziua 1

â–º Prânz

Paste cu ardei gras si parmezan
Se ia un ardei gras, se coace, se curăţă de coajă si se taie fâşii, Un sfert de căpăţână de usturoi se taie mărunt şi se prăjeşte într-o tigaie, Se amestecă apoi cu fâşiile de ardei şi cu două linguri de pastă de roşii. Toate se mai pun o dată la foc şi se lasă la încălzit. Separat, se fierb 30 g spaghete şi se amestecă cu sosul şi o linguriţă de busuioc. Se condimentează cu puţină sare şi piper şi se presară cu o linguriţă de parmezan.

â–º Seara

Salată verde cu şuncă
Se amestecă 50 g salată verde cu 20 g şuncă fâşii, o mandarină în felii şi sosul făcut din: o lingură de iaurt, o lingură de pătrunjel tăiat mărunt, 50 ml zeamă de mandarină şi o jumătate de lingură de susan. Se condimentează cu puţină sare şi piper şi se mănâncă împreună cu o felie de pâine prăjită.

Ziua 2

â–º Prânz

Orez cu sos de portocale

Se fierb 80 g de orez în 100 ml apă cu o linguriţă de vegeta si un praf de scorţişoară. Jumătate de portocală se taie cubuleţe si se pune în oală împreună cu o ceapă mică tăiată mărunt şi o lingură de pătrunjel mărunţit.

â–º Seara

Conopidă cu sos Se fierb 200 g conopidă în apă sărată şi se amestecă cu o roşie tăiată cubulete şi o ceapă mică tăiată mărunt. Se face un sos din o lingură busuioc, o lingură otet, jumătate de lingură de zeamă de lămâie, jumătate de lingură de ulei de măsline, o linguriţă de mărar măruntit, sare şi piper, Se poate consuma împreună cu o felie de pâine neagră.

Ziua 3

â–º Prânz

Mâncărică cu cartofi, conopidă si piept de pui

100 g de cartofi tăiaţi mărunt se fierb în 400 ml apă cu două linguriţe de vegeta şi o jumătate de linguriţă de coajă rasă de lămâie. Se lasă 5 minute la fiert, după care se mai adaugă 100 g conopidă şi 100 g piept de pui tăiat fâşii, Se lasă încă 12 minute la foc.
â–º Seara

Salată de legume

Se amestecă 50 g ardei gras tăiat fâşii cu 4 ridichi felii, 50 g varză rasă fin şi o ceapă mică tăiată rondele. Sosul se face din 30 g iaurt, 2 linguri pastă de tomate, o lingură de otet, o lingură de zeamă de lămâie, o lingură pătrunjel, sare şi piper, împreună cu salata, se poate consuma o felie de pâine neagră, pe care se întind 20 g brânză de vaci.

Trucuri pentru o siluetă subţire

1 Masajul burţii stimulează circulaţia sângelui si ajută la digestie. Vei scăpa mai uşor de perniţele de grăsime dacă îţi faci masaj cel puţin 5 minute pe zi.

2 Exerciţiile fizice nu trebuie neglijate. Fă zilnic abdomene. începe cu 20 pe zi şi creşte treptat numărul, atât cât îţi permite organismul.

3 O digestie bună înseamnă şi o talie mai mică. Un pahar de apă călduţă, băută dimineaţa pe stomacul gol, îţi va influenţa pozitiv digestia.

4 Iată un exerciţiu pe care îl poţi face oriunde şi oricând: încordează muşchii abdominali, numără până la 30 şi apoi relaxează-te. Repetă acest exerciţiu de mai multe ori.

5 Ai grijă la ţinuta ta. Trage burta, îndreaptă spatele, ţine capul sus, sânii înainte şi fundul încordat. Talia ta va părea mai mică.

Din cauza hormonilor sexuali femeieşti, corpul reţine apa în ]esuturi. Mănâncă nesărat şi vei vedea că talia ta se va micşora simţitor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton