(P) Groupe Renault România a premiat excelența și leadershipul feminin în cadrul galei diversității

De unica, pe Ultimul update Marți, 08 ianuarie 2019, 18:00

Evenimentul se află la a șasea ediție, compania propunându-și să promoveze diversitatea, ținând cont de mai multe axe: stare de sănătate, origine/naționalitate, vârstă și gen.

Groupe Renault România premiază persoanele profesioniste din interiorul companiei, de la toate nivelurile ierarhice și din toate meseriile, persoane care se încadrează într-una dintre cele patru axe (atât femei, cât și bărbați). Anul acesta au fost acordate 15 premii, la următoarele categorii:

Excelență în meserie – 7 premii

Leadership feminin – implicarea în diversitate – 4 premii

Dacia 50 de ani – 3 premii

Premiul special pentru susținerea diversității

Categoria Excelent în meserie

Betty WENDLING-GINGREAU

Direcția comercială

S-a alăturat companiei în urmă cu 14 ani – experiență în vânzări și marketing. În prezent e brand manager în cadrul Direcției de Marketing România. O per­soană deschisă, organizată, orientată către atingerea rezultatelor, Betty gestionează foarte bine marca Renault. Împreună cu echipa contribuie la realizarea obiectivelor de imagine, vânzări și rentabilitate pe piața din România. La finalul lui septembrie, Renault se afla în Top 3 mărci importate, iar în cadrul programului Rabla, pe l­cul 1 mărci importate cu o cotă de piață de 10,1%.

(P) Groupe Renault România a premiat excelența și leadershipul feminin în cadrul galei diversității

Ioana BÂRSAN

Renault Technologie Roumania

Ioana a devenit membru al Groupe Renault în urmă cu 10 ani. De atunci s-a dezvoltat continuu, ocupând diverse funcții: pilot tehnic, responsabil afacere, pilot funcție elementară, șef de echipă, iar în prezent este inginer sinteză tehnică Monozukuri la nivel internațional. În tot ceea ce face reușește să se implice total și să-i motiveze pe cei din jur prin exemplu personal și determinare.

(P) Groupe Renault România a premiat excelența și leadershipul feminin în cadrul galei diversității

Mioara SCHITEANU

Direcția Resurse umane

Mioara este HR Business Partner Inginerie Proces Vehicul. Lucrează în Renault de 10 ani și a ocupat mai multe posturi în resurse umane și comunicare. În perioada 2016-2018 a avut un rol important în implementarea echipelor de sâmbătă/duminică și timp parțial în departamentul Logistică Uzina Vehicule Dacia. Mioara este unul dintre cei mai performanți din Direcția Resurse Umane Pol Industrial și totodată un bun coach pentru colegii din echipă aflați la debut în meserie. În 2017 a fost premiată la Country Awards pentru „contribuția deosebită la animarea zilnică a performanței companiei“.

Categoria Leadership feminin – implicarea În diversitate

(P) Groupe Renault România a premiat excelența și leadershipul feminin în cadrul galei diversității

Laura Ionela IONIȚĂ

Direcția Administrativ Financiară

Cu o experiență  de 20 de ani în Groupe Renault România, Laura a coordonat perimetre diverse și a lucrat cu echipe la fel de diverse atât în direct, cât și în transversal. Printre proiectele de succes în care Laura a fost implicată amintim: Clubul de Management al Direcției Financiare, acțiuni de simplificare și automatizare, pilotarea stocurilor industriale. Chiar dacă în prezent are responsabilități la nivelul Regiunii Eurasia, ca Manager Performanță și Control Industrial, continuă să ofere sprijin necondiționat colegilor din România.

(P) Groupe Renault România a premiat excelența și leadershipul feminin în cadrul galei diversității

Adriana GUȚĂ

Direcția Achiziții

Adriana coordonează un perimetru complex din Direcția Achiziții-Bunuri Industriale & Clădiri, având în responsabilitate proiecte importante pentru Dacia. Într-un timp scurt, de când a preluat postul actual, a reușit să fie recunoscută ca un adevărat lider atât în cadrul echipei sale, cât și în cadrul departamentului și în relațiile cu clienții interni și externi.

(P) Groupe Renault România a premiat excelența și leadershipul feminin în cadrul galei diversității

Carmen Mihaela RUSU

Uzina Mecanică și Șasiuri Dacia

Carmen este șef de echipă Expertiză Mentenanță și coordonează opt automatiști, toți bărbați. Este o persoană competentă și organizată, finalizând la timp toate proiectele. Este creativă, vine mereu cu soluții în rezolvarea problemelor, fiind respectată și apreciată atât în echipă, cât și la nivel de departament.

Mihaela Popescu

Direcția Logistică Centrală

Mihaela s-a alăturat Grupului în 1985, iar în prezent este șef de echipă Programare. Este un manager preocupat în permanență de identificarea pistelor de progres și de dezvoltarea echipei. Manifestă prin atitudinea și comportamentul său loialitatea față de companie și față de mărcile sale. De-a lungul timpului a contribuit împreună cu echipa la implementarea și dezvoltarea unor proiecte importante: Sistemul informatic fluxul direct tren/camion, reducerea costurilor de stocaj în portul Constanța, reducerea costurilor de funcționare.

Categoria Dacia 50 de ani

Maria ȘTEFAN

Uzina Vehicule Dacia

Maria lucrează la Dacia din 1986 și a avut ocazia să participe la transformările importante prin care au trecut uzinele și să evolueze în tot acest timp. În prezent este tehnician analist calitate și are competențe unice pentru activitatea de evaluare a conformității culorii și aspectului vehiculelor. Maria realizează planul de supraveghere armonie și culoare pentru toate tipurile de caroserii, asigurându-se în permanență de conformitatea aspectului și a culorii vehiculelor produse la Mioveni. Maria este responsabilă și de planul de supraveghere calitate percepută la nivel de uzină.

Premiul special

Aurelia PUIU

Direcția Juridică

Aurelia este o persoană extrem de motivată și dedicată, un foarte bun profesionist și o reală sursă de inspirație pentru colegi. Lucrează în cadrul companiei de opt ani și este în permanență orientată spre abordări inovative și spre încurajarea diversității. A contribuit semnificativ la promovarea egalității de șanse în companie. Numai în ultimii trei ani, prin intermediul formării „Zilele eticii“, ne-a învățat cât de important este pentru fiecare să-și însușească și să promoveze valorile fundamentale ale companiei. Peste 1 300 de colegi au participat la sesiunile susținute de Aurelia.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!