(P) FOREO UFOria: mini intalnirea cu frumoasa specie

De unica, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 16:38
FOREO dezvăluie totul pentru curiosi si prezintă UFO mini, extraordinara masca inteligentă care transcende continuu spațiul și timpul.

De ziua UFO, de pe data de 2 iulie, gigantul suedez de beauty tech FOREO face apel la toți iubitorii-X să uite toate teoriile conspirationale și să fie martori la existența necontestată a unor forme inteligente de viată deja aflate pe Pămant.

Urmând calea stabilită de „nava mamă” în timpul lansării la CES la începutul acestui an, UFO mini vine și combină tot ce este mai bun din domeniul frumuseții și din cel al tehnologiei, transformând fiecare loc în propria ta oaza SPA.

„Adevărul nu este acolo. Este chiar aici! Cu mii de rapoarte în ultimele săptămani despre fenomene aeriene inexplicabile din întreaga lume, de la Londra pană la tărm în jos, trebuie să spunem cu toată convingerea: “Da, UFO există!”. Dar nu e ceea ce crezi tu. Nu sunt niște oameni verzi sau lumini pe cer inexplicabile, ci o tehnologie care împinge frontierele inovării și progresului tehnologic, schimbând calea stabilită a modului în care facem lucrurile obișnuite. Fiind unul dintre cei mai mari inovatori de pe piață, FOREO a făcut acest lucru prin comprimarea tuturor cunoștințelor existente într-un dispozitiv mai subțire, de dimeniunea mâinii, care vă oferă un tratament excelent chiar acasă. Un tratament atât de bun încât oamenii și extratereștrii vor fi tentați să il încerce”, spune Paul Peros, CEO FOREO.

(P) FOREO UFOria: mini intalnirea cu frumoasa specie

 

Misterioasa modalitate de îngrijire a pielii!

Această mini-ediție a măștii inteligente revoluționare FOREO, UFO combină expertiza măștii coreene cu cea mai bună tehnologie de frumusețe suedeză, pentru a vă oferi un moment de SPA facial în doar 90 de secunde. Cu Termoterapie și pulsații T-Sonic pentru a stimula absorbția măștilor active UFO.
Funcția de incălzire a termoterapiei înmoaie pielea și ajută la deschiderea porilor, stimulând absorbția măstilor special dezvoltate de UFO. Pulsatiile T-Sonic™, pe de altă parte, cresc absorbția măstii, stimulează microcirculația, oferind în același timp un masaj relaxant pentru față.

Tratamentul este continuat prin fototerapie, chiar acasă la tine, cu lumina LED roșie, albastră și verde. Fototerapia cu LED full-spectrum are numeroase beneficii pentru îngrijirea pielii: tratamentul cu lumină roșie diminuează semnele imbătranirii în timp ce stimulează producția de colagen; verdele luminează tenul și tonul pielii; în timp ce albastrul elimină bacteriile cauzatoare de acnee și stimulează circulația sângelui.

Această gamă „mini” de măsti coreene din micro-fibre, bogate în cele mai pure ingrediente, asigură ca toate nevoile tenului tău de hidratare, luminozitate și colagen sunt îndeplinite. Rezultatul nu este altfel decât spectaculos. Dispozitivul este pre-programat  pentru toate măștile activate UFO, pentru o folosire usoară, ceea ce inseamnă că utilizatorii trebuie doar să miște dispozitivul de-a lungul feței pentru a se bucura de tratamentul UFO mini și de a obține o piele mai radiantă și mai sănătoasă!

UFO mini este ideal pentru a menține strălucirea, și cu siguranță va schimba concepția de “viitoare obsesie” în “actuala obsesie”.

UFO mini este disponibil la pretul de 840 lei in magazinele Douglas, pe www.douglas.ro, www.emag.ro si www.foreo.com.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!