(P) Yuniku & Ørgreen îţi aduc viitorul mai aproape

De unica pe
 

Eşti o persoană dinamică, conştientă de faptul că stilul tău de viaţă este unic, eşti la curent cu ultimele tendinţe în materie de modă şi stil, iar dacă ceva îţi place foarte mult eşti dispus să plăteşti pentru a-l avea. Cauţi întotdeauna echilibrul perfect între stilul personalizat, confort şi calitate, eşti purtător de ochelari şi,  nu în ultimul rând, eşti unic prin ceea ce porţi, ceea ce faci, ceea ce trăieşti. Te-ai identificat deja cu descrierea de mai sus? Yuniku şi Ørgreen ţi-a pregătit ceva special: 12 modele de rame de designer pe care le poţi personaliza în funcţie de trăsăturile tale faciale.

Fă cunoştinţă cu primele lentile vision-centric concepute prin scanare 3D!

(P) Yuniku & Ørgreen îţi aduc viitorul mai aproape

Aducem viitorul mai aproape de tine!

          Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o pereche de ochelari 100% personalizată în funcţie de fizionomia ta? Graţie tehnologiei de imprimare 3D, perechea ta de ochelari nu va semăna cu nici o altă pereche. Tehnologia Yuniku este un deschizător de drumuri ce ne aduce mai aproape de viitor. Folosită deja în industria aerospaţială, în modă, design şi multe alte domenii, tehnologia de imprimare 3D aduce un plus în industria optică prin platforma sa de ultimă generaţie.

Cum funcţionează noua tehnologie?

Un scaner special evaluează trăsaturile tale faciale. Software-ul avansat calibrează poziţia optimă a lentilelor pentru cea mai bună performanţă vizuală. Ramele sunt croite automat pentru a se potrivi perfect în funcţie de stilul tău de viaţă, de pildă cum, când şi unde purtaţi ochelarii. Pe ecran, tehnologia de realitate augmentată vă permite să vă vedeţi purtând ramele fără a le purta efectiv. Un fişier digital este generat automat, încorporând toate datele, gata pentru imprimarea 3D a ramelor tale. Rezultatul este o experienţă vizuală incredibilă şi o compatibilitate personalizată – ochelari croiţi pentru tine!

Inovaţia se împleteşte cu avangardismul în noua colecţie de lentile Ørgreen şi Yuniku centrate pe vedere

            Materialise şi Hoya Vision Care Company au adăugat un element-cheie la platforma avangardistă Yuniku: inconfundabilul design tipic danez, obţinând altfel o soluţie care răspunde unicităţii fiecăruia. Cele 12 noi modele de rame pentru ochelari au fost create pentru a sărbători unicitatea fiecăruia dintre noi şi pentru a se adapta perfect stilului de viaţă, trăsăturilor faciale şi preferinţelor tale.

La Hoya credem că unicitatea este cea mai de preţ caracteristică a oamenilor, de aceea o valorificăm prin noua colecţie de lentile vision-centric. “Vision-centric” este conceptul care prin expertiza specialiştilor Hoya, prin exclusivismul design-ului danez Ørgreen şi prin platforma avangardistă de scanare facială Yuniku, am reinventat ideea de ochelari tailor-made. Cele 12 noi modele de rame vor putea fi create în jurul tău, adică în jurul stilului tău de viaţă şi al trăsăturilor tale.

Ştim că eşti unic şi iubim unicitatea fiecăruia dintre noi! Tocmai de aceea te aşteptăm în magazinele partenere Hoya să îţi sărbătorim această unicitate printr-o experienţă de scanare facială gratuită. Sau intră pe https://www.hoyavision.com/ro/yuniku/ să afli mai multe informaţii.

Ne bucurăm că eşti unic!