Smiley – Barbatul anului 2006

De Luisa Neag, pe

Am primit pentru el cele mai multe scrisori, iar cea care a trimis cele mai interesante intrebari este Sorina Ciobanu, castigatoarea camerei video Samsung, pusa la bataie.
Asa ca sa n-o mai lungesc: m-am dus cu tort, cu diploma si fotograf la baieti la studio, l-am luat pe Smiley la intrebari, am mancat tort – a fost foaaarte bun – i-am facut poze ca sa dovedim, si v-am adus raspunsurile lui.

Cinci intrebari de la cititoare si raspunsuri de la Smiley


1. Daca intre tine si Moga ar aparea o EA, de care v-ati indragosti iremediabil amandoi, ce-ai alege, fata sau prietenul?


– Prietenul, din prima! Cred ca ni s-a mai intamplat…

2. Ti se da de inteles de catre managerul tau ca ar fi bine, pentru a fi mai prezent in media, sa te afisezi cu o vedeta feminina foarte sexy. Ce zici?


– In general, nu facem artificii ca sa aparem in media. Noi am aparut doar pentru ce-am facut, atat. Ca au mai aparut barfe si chestii de astea… sunt inevitabile.

3. Ti se propune un pictorial si ar trebui sa alegi. Ai alege unul intitulat „Baietii buni” sau „Baietii rai”?


– Nu stiu, ca sunt cateodata bun, cateodata sunt rau. „Baieti buni cu scapari”! Nu cred ca m-as incadra intr-una din categorii exclusiv.

4. Cine e, dupa tine, femeia anului 2006?


– Femeia anului 2006 este mama! Pentru mine, da.

5. Ti-a placut tortul pe care l-ai primit la „barbatul lunii”?


– Tortul de la Unica mi s-a parut foarte misto si chiar si gustos… Si primul a fost foarte bun, l-am devorat impreuna cu toata gasca de la studio…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!