America Express 2023. Cum s-au schimbat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, pe „Drumul Aurului”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 17:49

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoriu la America Express 2023. Juratul de la Antena 1 și logodnica lui sunt printre vedetele care au pornit în aventura de pe „Drumul Aurului”.

Premiera reality-showului va avea loc duminică, 15 ianuarie, începând cu ora 20:00 și va fi difuzată pe Antena 1. Ulterior, alte trei ediții vor fi disponibile luni, marți și miercuri.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în cursa America Express 2023

Doi dintre concurenții care au decis să-și testeze, pe Drumul Aurului, limitele personale, dar și pe cele în cuplu, sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru.

America Express 2023. Cîtîlin și DoinaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

”America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit
niște abilități la care nici nu visam și am trecut prin niște experințe incredibile, pe care cu
siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest
concurs”, a declarat Doina despre experiența America Express 2023.

”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani… Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express…”, a spus Chef Scărlătescu.

Cine prezintă America Express – Drumul Aurului

Emisiunea-concurs de la Antena 1, America Express, va fi moderată și în acest sezon de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol încă din sezonul trecut al emisiunii Asia Express.

Soția lui Răzvan Fodor va fi alături de cele nouă echipe de vedete în drumul de peste 7.000 de kilometri. Traseul traversează trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia.
Citește și: America Express 2023. Puya și Melinda, surprinși de provocări: „Faci lucruri pe care nu le-ai face niciodată!”

Cine sunt concurenții de la America Express 2023

În noul sezon America Express 2023, nouă echipe de vedete au acceptat să meargă pe Drumul Aurului, acolo unde vor avea parte de probe diverse, dar și de situații limită care le vor testa rezistența.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Andreea Bălan și Andreea Antonescu
  • Puya și soția lui, Melinda
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Citește și: Avantajul pe care îl au Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în cursa de la America Express

Cu fiecare ediție America Express 2023, telespectatorii vor afla mărturiile de pe traseu ale concurenților, dar și poveștile șocante ale localnicilor întâlniți pe parcurs, care dovedesc cât de util a fost instructajul primit.

În ce zile difuzează Antena 1 emisiunea America Express

Emisiunea America Express – Drumul Aurului va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Ce se întâmplă în spatele camerelor, telespectatorii vor vedea, după fiecăre episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express.

Unde a fost filmată emisiunea America Express 2023

America Express 2023 reprezintă un traseu de peste 7.000 de kilometri, care se întinde pe teritoriul a trei state americane. Astfel, vedetele vor traversa Mexic, Guatemala și Columbia.

În Marea Finală cele două echipe se vor lupta ca să câștige marele premiu de 30.000 de euro. Prima echipă sosită la obiectivul final devine câștigătoarea.

Sursă foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!