Poze: Mihai Bendeac, cum nu l-ai mai văzut niciodată

De Unica.ro pe

Mihai Bendeac nu încetează să-şi surprindă publicul, de la momentele pe care le creează ca om de televiziune, la rolurile sale, ca actor pe scena teatrului.
Astăzi, telespectatorii Antena 1 îl vor vedea însă pe Mihai Bendeac cum nu l-au mai văzut niciodată!  A schimbat costum după costum pentru rolurile sale, care mai de care mai spectaculos, însă, de această dată, cei de acasă vor avea ocazia să-l vadă pe Mihai Bendeac simplu, în pijamale, ca şi cum ar fi în intimitatea casei sale.
“Pijamale” este, de fapt, chiar numele piesei în care actorul va juca la TEATRU TV, alături de nume îndrăgite ale teatrului românesc precum Monica Davidescu, Anca Sigartău sau Adrian Titieni. Cu toate că va apărea în ipostaze foarte aprinse alături de partenerele sale de scenă, rolul lui Mihai Bendeac va fi extrem de surprinzător. Astăzi, Bendeac se transformă în „Moumou”.

O piesa cu aer de Vegas. „Pijamale”. Interpretez unul dintre faimoasele personaje gay din istoria teatrului: Leonard Joliejolie, zis „Moumou” ”, spune Mihai Bendeac.
mihai bendeac

Ce alte surprize mai pregăteşte Mihai Bendeac în acest rol de senzaţie, rămâne de văzut astăzi, de la la TEATRU TV, în „Pijamale”, o comedie savuroasă.

Din distribuţia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartău (Babette), Şerban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger. Scenografie: Bogdan Spătaru. Adaptare a lui Emanuel Pârvu după „Moumou” de Jean DE Letraz. Spectacolul „Pijamale” se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.
mihai bendeac

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO