Pepe și Yasmine Ody, vacanță de vis la Cannes

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:51

Pepe (41 de ani) formează din iunie 2021 un cuplu cu make-up artista Yasmine Ody (27 de ani). Perechea se cunoaște de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă (30 de ani). Pepe și Raluca au divorțat în februarie 2021, după un mariaj de aproape 9 ani. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Pepe și Yasmine Ody, vacanță de vis la Cannes

În noiembrie 2017, pe Facebook, Yasmine a publicat o fotografie în care îi retușează machiajul solistului. Tot cu 4 ani în urmă, Pepe scria despre tânără pe Facebook: „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare «mulțumesc»”.

Între anii 2006 și 2011, Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani). „Raluca a pus punct [căsniciei]. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana.

Pepe și Yasmine OdyIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 12)

Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit WOWbiz.

În prezent, Pepe și Yasmine se află alături de mai mulți prieteni în vacanță la Cannes. De acolo, perechea a publicat mai multe fotografii. Tot în vara anului acesta, cântărețul a dezvăluit că își dorește să se recăsătorească. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă.

Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a spus Pepe, în emisiunea Xtra Night Show. Pepe și Yasmine par foarte fericiți în postările de pe conturile lor de socializare. Fotografii cu perechea în vacanță la Cannes găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

După ce fostul ei partener și-a refăcut viața, Raluca a declarat: „Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenție, aproape în permanență. Așa este el construit și cred că așa și trebuie înțeles!”. Și Raluca formează din nou un cuplu după divorț. La Insta Story, Raluca a publicat în iulie 2021 prima imagine alături de noul iubit. În fotografie, perechea se sărută.

Pentru Playtech, Raluca a dezvăluit de ce a divorțat de artist: „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare.

Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!