Nicole Cherry, în club în al doilea trimestru de sarcină. „Nu mi-este teamă să dansez”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 august 2021, 15:44

Nicole Cherry (22 de ani) și iubitul ei, Florin Popa (30 de ani), vor deveni părinții unei fiice anul acesta. În cel de-al doilea trimestru de sarcină, solista a participat la concertul rapperului Tyga (31 de ani) din România. Deși este însărcinată, Nicole s-a bucurat de o seară plină de dans.

Nicole Cherry, în club în al doilea trimestru de sarcină. „Nu mi-este teamă să dansez”

„Nu mi-este teamă să dansez. Mă simt foarte bine, medicul nu mi-a interzis absolut nimic. Mi-a zis să-mi trăiesc viața așa cum o făceam și înainte, bineînțeles, cu mai multă grijă. Mă odihnesc când trebuie, dacă simt nevoia să stau jos, stau, mă hidratez și totul e corespunzător.

Nicole Cherry, în club în al doilea trimestru de sarcină. „Nu mi-este teamă să dansez”

Sunt o norocoasă. Sunt una dintre mămicile care se bucură de o sarcină normală, fără niciun fel de problemă”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars, potrivit Spynews.

Recent, solista a făcut prima declarație referitoare la numele micuței. Pe Instagram, întrebată de un urmăritor dacă ea și Florin au ales numele fiicei lor, solista a mărturisit: „Încă nu ne-am decis, o să vă anunțăm în curând. Promit!”.

Totodată, întrebată cum va naște, natural sau prin cezariană, Nicole a adăugat: „Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”.

Citește și:

Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină. „Cred că am obosit

A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Primele luni de sarcină au fost mai dificile pentru artistă. „Eu am fost unul dintre cazurile la care a funcționat din prima (n.r. să rămână însărcinată). În primele luni a fost groaznic, pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor”, a mai spus cântăreața.

Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam.

Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea Nicole în trecut.

De curând, despre nuntă, Nicole a dezvăluit pentru Ciao: „Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia, pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre.

Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”. Într-un alt interviu oferit recent, Nicole mai spunea: „Focusul nostru este bebe, momentan”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!