Mihai Constantinescu, operat din nou. Starea artistului este foarte gravă

De Mădălina Manole pe
Mihai Constantinescu se află, în continuare, internat la Spitalul Floreasca. Artistul este ținut în viață de aparate, însă, din păcate, starea sa este una destul de gravă.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este internat de trei săptămâni și se află în comă indusă. Reamintim că pe data de 13 mai, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. Ultimele vești despre starea de sănătate a artistului nu sunt deloc îmbucurătoare.

Surse medicale de la Spitalul Floreasca susțin că Mihai Constantinescu este „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”și, în plus, în cursul zilei de ieri, marți, 4 iunie, artistul a fost supus unei operații de traheostomie, relatează cancan.ro. Traheostomia presupune o secționare a traheei pentru introducerea unui tub la nivelul gâtului, probabil fiind vorba de același tip de intervenție chirurgicală pe care a suferit-o și colegul său de breaslă, Gabriel Cotabiță, atunci când se afla internat în stare critică.

Mihai Constantinescu a suferit două intervenți la inimă în urmă cu 10 ani, fiindu-i, ulterior, montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat pe cord.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro