Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 30 octombrie 2019, 11:14
Mihai Constantinescu a încetat din viață la vârsta de 73 de ani, în seara zilei de marți, 29 octombrie. Artistul a suferit, în ultimele șase luni, mai multe stopuri cardio-respiratorii și o hemoragie cerebrală.

Cântărețul a fost internat de urgență la spitalul Floreasca din București, pe data de 13 mai, după ce soția sa l-a găsit inconștient și a sunat la numărul de urgență 112.

Constantinescu se afla deja în stop cardio-respirator de 10 minute și a mai fost resuscitat timp de 20 de minute.

În timpul nopții respective, Mihai a intrat în comă și a suferit un al doilea stop cardio-respirator și o hemoragie cerebrală.

Medicii au anunțat că artistul a intrat în moarte cerebrală a doua zi.

Marti, 29 octombrie, in jurul orei 19:00, Mihai Constantinescu a murit la spital.

Cine a fost Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 iuanuarie 1946 la București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973, iar în 1972 a terminat Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu.

În anul 1964 a lansat piesa de debut „Păpușa”, iar în anul 1999 a editat în format single piesa „Iubiți și câinii vagabonzi”.

A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din V.Europei.

În mai 2002, Mihai Constantinescu a primit Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare „O zi printre stele” din partea Ministerului Culturii și Cultelor.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro