Mihaela Bilic nu va mai apărea în „Arena Bucătarilor”: „Nu m-au anunțat că încetăm colaborarea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 februarie 2021, 12:46

Mihaela Bilic a anunțat pe rețelele de socilizare că, începând din luna martie, va nu va mai face parte din echipa emisiunii “Arena Bucătarilor”, de la Pro TV. Medicul nutritionist s-a declarat uimită de decizia producătorilor de a înceta colaborarea cu ea.

Citeşte şi: Mihaela Bilic: „Pizza este o mâncare nevinovată”. Cum trebuie să o mâncăm pentru a nu ne îngrășa

„S-a rupt lanțul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă, nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul”, a scris Mihaela Bilic, în mesajul său postat pe Facebook.

Nutriționistul și-a încheiat postarea mulțumind colegilor cu care a lucrat în cadrul acestui proiect, timp de aproape cinci ani.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

“Probabil puțini știu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producție Pro Tv, ci o emisiune difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experiență extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiționat de publicitate, unic pe piața românească. Nu am crezut că un medic nutriționist poate să-și găsească locul într-o bucătărie și să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepție care se găteau acolo. Însă “rețeta” s-a dovedit a fi o reușită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezență mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și să vă spun la revedere, cu speranța că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puțin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”, a mai scris Mihaela Bilic în postarea sa.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!