De ce nu vrea Laurențiu Duță să locuiască în București

De Unica.ro, pe

Laurențiu Duță (46 de ani) a dezvăluit de ce nu s-a mutat până acum în București. Membrul trupei 3 Sud Est locuiește cu familia, soția Ianula (42 de ani) și fiica lor, Lorena (14 ani), în Năvodari. Laurențiu spune că nu se poate depărta prea mult de mare, pe care o adoră, iar acesta este unul dintre motivele pentru care nu vrea să locuiască în Capitală. Un alt motiv este familia, de care este foarte apropiat.

Am încercat prin 1998 cu 3 Sud Est, în primul an, să ne stabilim în București, și nu ne-a ieșit. Apoi am mai încercat o dată cu un apartament pe care l-am cumpărat în București, acum câțiva ani, pe care l-am vândut pentru că stăteam prea puțin în el. Cred că și ideea de a fi mai aproape de familie, e și marea care e fascinantă. Plus că vara este foarte mișto, toată lumea vine la mare ca eu să plec? – a dezvăluit artistul pentru ego.ro.

Laurențiu spune că e conștient că Bucureștiul este mai ofertant din punct de vedere profesional, dar domeniul în care activează el îi permite se afle în orice colt al țării.

Dacă aș fi fost în București, probabil că ar fi fost mai multe oportunități de business în zona asta a mea, de ceea ce fac eu, dar am preferat să fiu acolo mai low profile, așa. Dacă ai ceva de spus în muzică poți să spui de la orice distanță. Sunt totuși aproape. E Autostrada Soarelui, în 2 ore și un pic la București – a adăugat Duță.

Citeşte şi: Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

Citeşte şi: Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos!”

Citeşte şi: Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

Citeşte şi: Actorul Șerban Pavlu, despre hărțuirea sexuală din industria filmului și a teatrului: „Cunosc zeci de colege care mi-au vorbit despre asta”

Laurențiu Duță și soția sa, Ianula, s-au cunoscut pe când erau elevi, în 1993 la o serbare școlară. Soția lui este professor de biologie.

De ce nu vrea Laurențiu Duță să locuiască în București

Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a – a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez.

Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea, în secret, mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mică vedetă a şcolii. Cântam la chitară şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că, din când în când, mai trecea să-mi vadă poza.

Mai târziu, ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, povestea Laurențiu Duță la Antena Stars.

Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fetița lor, Lorena.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!