La mulţi ani, Audrey Tautou! Cum se menţine în formă actriţa la 40 ani

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 16:58
Simpatică în comedii, credibilă în drame şi dezinvoltă în reconstituirile de epocă, Audrey Tautou, una dintre cele mai cunoscute şi iubite actriţe franceze, împlineşte astăzi 40 ani.

Citeşte şi – Top 10 filme pentru femei

Întruchiparea fragilităţii şi a eleganţei, Audrey dovedeşte că vârsta este doar un număr şi reuşeşte să arate ca o adolescentă în ciuda faptului că a trecut de prima tinereţe. Care este secretul ei?

În primul rând, actriţa nu se teme de riduri. Este de părere că o femeie poate fi frumoasă la orice vârstă chiar dacă i-au apărut un rid, două sau trei. În locul cremelor anti-îmbătrânire, ea alege să consume fructe proaspete, legume şi vin roşu, toate bogate în antioxidanţi.

Un alt ritual de frumuseţe pe care Audrey Tautou îl respectă cu sfinţenie este masajul facial. De două ori pe săptămână, actriţa îşi face un masaj facial pentru a-şi menţine strălucirea şi elasticitatea tenului.

Nu în ultimul rând, Audrey Tautou îşi păstrează tonusul proaspăt şi sănătos prin mişcare. Nu este adepta sălilor de fitness, ci preferă în schimb plimbările lungi şi mersul pe bicicletă, nelipsite din rutina ei zilnică.

Citeşte şi – Wow! Ce frumoasă e Audrey Tautou într-o little black dress!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!