INNA a lansat primul single de pe albumul “YO” – “Iguana” VIDEO

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 30 noiembrie 2018, 14:28
INNA a lansat primul single, “Iguana”, de pe albumul “YO”, compus integral de artistă și produs de David Ciente. Albumul include 11 piese și fiecare spune o poveste.

După ce a lucrat intens timp de doi ani pentru a compune integral primul album în limba spaniolă, “YO”, INNA a lansat single-ul “Iguana”, care are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, așa cum a fost și piesa anterioară “RA”, ce vorbește despre o relație toxică și cum să câștigi încredere în propriile puteri.

“Iguana” este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca “RA”, despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el”, a spus INNA.

Albumul “YO” include 11 piese și fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață. Pentru toate, artista a filmat câte un videoclip. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”.

Pentru promovarea albumului, cântăreața a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico, a dat interviuri la cele mai prestigioase reviste mexicane, a participat la Latin Grammy Awards și a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani. De asemenea, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

Artista în vârstă de 32 de ani a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.7 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.4 milioane de fani pe Instagram.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!