Ce fac frumoasele României de Crăciun şi de Revelion? Vezi ce planuri au Elena Gheorghe, Corina Caragea, Geanina Ilieş sau Anda Adam!

De Libertatea.ro pe

De sărbători, vedetele se lasă prinse de magia sărbătorilor de iarnă şi lasă celebritatea deoparte. Astfel, multe dintre ele vor sta cu familia, dar sunt şi câteva care vor munci de sărbători. Libertatea.ro a aflat cum petrec cele mai frumoase vedete din România Crăciunul anul acesta.
Corina Caragea aşteaptă cu sufletul la gură Sărbătorile de iarnă. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro tv îşi va petrece naşterea Domnului de cei dragi: „De Crăciun voi fi alături de familie, de cei dragi şi de a doua mea familie, colegii din redacţie. Eu asociez această sărbătoare cu familia, colindele, liniştea şi bucuria de a dărui. Dacă este şi cu zăpadă, e perfect”, a declarat vedeta pentru Ziarul Ring.
„Până acum, nu a fost nicio zi de Crăciun pe care să n-o fi petrecut cu ai mei şi nu am de gând să schimb nimic.  Aşadar, Craciunul e cu familia, iar Revelionul e cu cealaltă familie mare, fanii mei, cu care îmi petrec de aproape 10 ani toate Revelioanele. După Revelion, în ianuarie, cred că o să plecăm, ca în fiecare an, într-o vacanţă cu… soare!”, a punctat şi Elena Gheorghe.
Vezi ce fac de Crăciun şi celelalte vedete pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro