Dragoş Bucurenci, eliminat de la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa, pe

În timp ce Dragoş Bucurenci şi Elena Geru s-au aflat pentru ultima dată pe rigul „Dansez pentru tine”, aproximativ 60% din publicul telespectator votant a decis că Iuliana Luciu…
… şi partenerul ei de dans, Grigore Moldovan trebuie să rămână în competiţia visurilor.

Următorii condamnaţi la duel? Designerul Cătălin Botezatu şi actriţa Diana Dumitrescu. Ambii, cu probleme de sănătate, alături de partenerii lor, timp de o săptămână, vor fi nevoiţi să se pregătească riguros pentru a dovedi publicului, dar şi juriului, că merită să meargă mai departe.

În ceea ce priveşte celelate echipe, dăruirea, perseverenţa şi mai ales prestaţia de pe ringul de dans, a determinat un nou clasament… neaşteptat. În timp ce Iuliana Luciu a scăpat ca prin urechile acului de un nou duel, Cătălin Moroşanu şi Magdalena Ciorobea au dovedit că sunt mai buni decât Andreea Spătaru şi Anotnio Martina Do Santos, ajungând pe un meritat loc I.

Inivtaţii speciali ai acestei ediţii, care au acceptat invitaţia de a dans în scop caritabil, au fost Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, dar şi Ion Dichiseanu, alături de fiica sa, Ioana.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!