Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 11:37

Dinu Maxer a trecut recent pe la cabinetul medicului estetician pentru a-și face câteva ajustări la nivelul feței. Cântărețul, care va împlini 49 de ani la sfârșitul lunii noiembrie, s-a lăsat convins de soția sa, Deea Maxer, pentru a-și face o blefaroplastie – o intervenție de înlăturare a excesului de piele din jurul ochilor. Operația a venit sub formă de cadou din partea Deei, cu prilejul zilei de naștere pe care Dinu și-o va sărbători pe 27 noiembrie.

Anul ăsta, uitându-mă la Dinu mi-am dat seama că are nevoie de “îmbunătățiri”. Este artist, apare periodic pe “sticlă” la TV, vreau să aibă o imagine impecabilă! În noiembrie Dinu face 49 ani! Cu ocazia zilei lui de naștere am zis să îi fac un alt fel de cadou. Prima operație estetică, pentru că și bărbații apelează des la astfel de intervenții! Lui Dinu încă nu i se dă vârsta însă între noi sunt 16 ani diferență și nu aș vrea să se vadă asta fizic prea curând!

Așa că astăzi l-am adus personal, de mână, la operație. Blefaroplastie atât superioară cât și inferioară. Este de fapt înlăturarea stratului de piele în exces din jurul ochilor. Acesta se formează în timp, odată cu vârsta. Și face să fie tare inestetic la nivelul ochilor!  -a explicat Deea Maxer, pentru ciao.ro.

Dinu Maxer,

Cântărețul a precizat că a fost dus “cu forța” la medicul estetician, deoarece al nu ținea morțiș să schimbe ceva la aspectul feței.

Citeşte şi: Misha și-a speriat fanii după ce a postat o poză în care apare cu fața roșie și umflată. „Desfigurată!” Ce a pățit artista

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, despre dorința lui Gabi Bădălău ca băieții să locuiască la el. „Vrea să facă mai mult rău!”

Citeşte şi: Simona Halep ia zilnic pastile pentru afecțiunea de care suferă. „E un tratament cronic.” Ce probleme de sănătate are sportiva

Citeşte şi: Cătălin Măruță s-a programat la doctor pentru o operație. Ce a pățit prezentatorul TV: „Li se întâmplă doar sportivilor de performanță”

Deea m-a adus cu “forța” la control. Până să fiu consultat de domnul doctor și să primesc o părere specializată nu i-am dat Deei dreptate. Și considerăm că sunt prea tânăr pentru această intervenție. Însă m-am uitat la pozele de acum câțiva ani și într-adevăr excesul de piele în zona pleoapelor este de înlăturat!

Dinu Maxer,

De-a lungul anilor am fost complimentat deseori pentru ochii mei așadar am decis că e momentul acum să fac asta. O să stau în casă câteva zile pentru că probabil voi fi vânăt și voi avea fire. Însă o să ies din sala de operații direct pregătit de Halloween – a spus Dinu Maxer, pentru sursa amintită mai sus.

După ce artistul se va vindeca, Deea i-a mai pregătit o surpriză, o vacanță în Amsterdam în doi, fără copii.

Dinu Maxer, "forțat" de soție să-și facă o intervenție estetică. "Consideram că sunt prea tânăr pentru așa ceva!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Dinu și Deea Maxer sunt împreună din 2005. S-au cunoscut pe când el avea 32 de ani, iar ea 15 și au așteptat până când Deea a împlinit 18 ani pentru a se putea căsători. În a doua lună a anului 2011, au devenit părinți pentru prima oară, Deea aducându-l pe lume pe Andreas Cristian. Opt ani mai târziu, în 2019, familia Maxer s-a mărit cu un nou membru, o fetiță pe nume Maisa.

Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb niciunul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi. Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă.

Dinu Maxer,
Dinu Maxer, „forțat” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Consideram că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez, totuși, că niciodată nu i-am adus flori Deei”, a declarat Dinu Maxer, acum câteva luni, pentru Click!.

În podcastul găzduit de Cătălin Măruță, Dinu a recunoscut că a ținut relația cu Deea ascunsă câțiva ani. Dinu Maxer abia se despărțise de Nicoleta Luciu când a întâlnit-o pe actuala soție.

Eu și Andreea ne-am ascuns vreo 2 ani. După 2 săptămâni după ce eu și Nicoleta ne-am despărțit, am vorbit cu ea și i-am spus cine este prietena mea, că are mai puțin de 18 ani și că o iubesc foarte mult. Iată demonstrația, au trecut 16 ani și încă suntem împreună. Ea avea 15 ani când ne-am cunoscut, eu 32. M-am gândit atunci dacă o iubesc atât de mult și dacă este femeia vieții mele și am avut dreptate.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!