Dan Bittman a fost operat la un spital din Viena

De Sandra S., pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:20

Dan Bittman, membru din juriul competiţiei X Factor, are problem de sănătate. În ciuda faptului că a negat aceasta informaţie, el a mers la Viena pentru o intervenţie chirurgicală.
Solistul trupei Holograf a fost operat la un spital vienez, iar acum are nevoie de recuperare medicală, scrie Libertatea.ro. Informaţia a fost făcută publică de doi colegi de trupă, Edi Petroşel şi Mugurel Vrabete, în cadrul emisiunii „Deşteptarea” de la Europa FM.
Concertele pe care urma să le susţină luna aceasta, pe 22 şi 23, au fost amânate, însă Vrabete şi Petroşel le-au transmis fanilor că nu este cazul să se îngrijoreze, pentru că nu este vorba de o problemă gravă de sănătate.
La începutul acestei luni, Dan Bittman a bufnit în lacrimi în timpul audiţiei unui participant la X Factor. Se pare că sensibilitatea tânărului ce a cântat în faţa sa l-a impresionat profund: „Trec prin moment foarte grele şi mi-ai demonstrate că nu există greutăţi pe Pământ, mi-ai dat putere să pot trece şi eu peste greutăţile mele”. Artistul este internat la celebra clinică AKH din Viena, suferind de stenoză carotidiană.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!