Dalia Puscă: „Nu am mai vorbit cu Alina Sorescu”

De Unica.ro pe

Pe Dalia Puşcă o ştim de mai bine de 10 ani, de pe vremea când prezenta matinalul Antena 1, „Neaţa”, alături de Horia Brenciu, sau făcea parte din „Trupa dP2”, la TVR2. Între timp, s-a profilat…
… pe ştiri de televiziune (Realitatea TV), dar şi pe actorie.

De la începutul lunii martie, a revenit la divertisment şi a început să prezinte, alături de Cosmina Păsărin, „Întâlnire pe 2”, la TVR2, luându-i loc astfel Alinei Sorescu.

În paralel cu televiziunea, Dalia cochetează cu muzica şi actoria, având chiar o piesă aleasă de Dan Chişu pentru noul lui film, „WebsideStory” şi jucând în „Batrânul” la Nottara. Nu exclude însă şi lansarea unei cărţi autobiografice, aşa cum regizoul Geo Saizescu chiar i-a recomandat…

Te ştim încă de pe vreme când prezentai, alături de Horia Brenciu, celebrul matinal „Neaţa”, la Antena 1. Ţi-e dor de acele începuturi?

Când mă gândesc la „Neaţa”, mă gândesc la anul în care a luat fiinţă trupa mea, „Grafitti”. E un fel de a spune, trupa mea… De fapt, era a noastră: Cătălin (Bibanu) Dalvarea, Ştefan Orfescu, Ionuţ Grigore. Cel mai dor însă îmi e de perioada de început de la „Trupa dP2”. Eram copii toţi, iar pentru mine a fost o adevărată şcoală de televiziune.

Citeşte şi restul interviului pe agentiadepresamondena.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro