Cum se protejează Jojo de coronavirus: “Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2020, 09:16
Jojo ia foarte în serios recomandările autorităților pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus și-și sfătuiește fanii să facă același lucru.

Jojo, alias Cătălina Grama, a mărturisit că se teme de noul coronavirus și își ia toate măsurile necesare pentru a preveni o posibilă infectare. Actrița nu iese din casă fără mănuși și mască și atunci când o face este doar pentru cumpărături: „Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi. Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri. Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta.

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți. Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte. Hai să ne gândim că dacă atingem fără mănuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta. Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă”, – este îndemnul actriței pe care l-a postat pe pagina ei de Instagram.

Citește și – Rona Hartner, izolată în Franța: „Fata mea a rămas la taică-su și nu am putut să o recuperez”

Jojo a fost criticată că exagerează, însă actrița și-a argumentat foarte bine părerea, mai ales că are rude care se află în Italia, în plin focar de coronavirus, și doar izolarea le-a salvat de o posibilă infecție: “Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor. Asta e opinia mea. Eu ies cu frică la cumpărături. Frică, da, pentru că alți oameni nu se protejează și pentru că am doi copii mici acasă. Mătușa mea și vărul meu sunt în Italia, izolați de o perioadă foarte lungă. Acolo au murit și tineri, și copii, care nu aveau alte probleme de sănătate. În astfel de vremuri nu mi se pare nimic exagerat. Mie, una, îmi vine să port și pelerină când ies. Sau un costum de protecție. Se înmulțesc cazurile de la zi la zi. Și nu mi se pare nimic exagerat în a respecta măsurile impuse de autorități. Dimpotrivă.” – a mai spus Jojo.

Cum se protejează Jojo de coronavirus: “Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor”

Citește și – Cristina Șișcanu a ieșit la cumpărături. Cum s-a echipat vedeta pentru a se proteja de coronavirus

Vezi mai multe imagini cu Jojo echipată împotriva coronavirus în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!