Celebrul dirijor Nicolae Botgros și-a înșelat soția, dar s-a întos la ea apoi. La 68 de ani are o fetiță de 3 ani: „E comoara lui”

De Unica.ro, pe
Nicolae Botgros (68 ani), celebrul dirijor din Republica Moldova, a devenit tată în urmă cu trei ani, cu amanta, dar s-a întors la soție. Triunghiul amoros a ieșit recent la iveală.

În urmă cu trei ani, Anișoara Dabija (38 ani), cea care îi era amantă lui Nicolae Botgros, i-a dăruit o fetiță. Artistul era și este în continuare căsătorit cu Lidia Bejenaru, de aproape 50 de ani.

Artistul și-a recunoscut fetița, după cum a mărturisit recent fosta amantă. „Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova, scrie click.ro.

„Nicolae este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții (n.r. copiii din mariajul anterior al Anișoarei Dabija). Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a mai spus Anișoara Dabija.

Citește și – Florin Călinescu pleacă de la Pro TV

Citește și – Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Citește și – Anamaria Prodan, despre infidelitățile lui Reghecampf: „Îi iau apărarea. Orice om poate greși…”

Citește și – Echipa Vorbește Lumea are un nou membru! „Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc”

Citește și –  Adela Popescu, fotografie înduioșătoare cu cei trei băieți ai ei

Și-a înșelat soția după 50 de ani de mariaj, dar s-a întors la ea

„Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată, pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris pe rețelele de socializare Nicolae Botgros, după ce s-a aflat că are un copil cu amanta.

„Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu… armonie în viață, armonie în muzică…indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole… EA mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ANI de CĂSNICIE”, a completat Botgros.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!