Tatăl Catincăi Roman a murit la vârsta de 90 de ani. Mesajul dureros al fiicei Mioarei Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 septembrie 2022, 11:15

Fostul soț al Mioarei Roman, Iosif Zilahy, a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. Catinca Roman a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut tatăl miercuri, 21 septembrie.

L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna! – a scris Catinca Roman, în mediul online.

Iosif Zilahy a fost antrenor de scrimă și soția i-a murit în urmă cu 5 ani. Zilahy a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 12 ani, dar s-a despărțit de ea pe când Catinca avea 7 luni.

Sora Catincăi Roman, Oana, a transmis și ea în mediul online un mesaj de condoleanțe.

Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportive și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi, bunicul Calinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfecta. Drum bun în lumina! Dumnezeu să te odihnească în pace! – au fost cuvintele Oanei Roman.

Tatăl Catincăi Roman a murit la vârsta de 90 de ani. Mesajul dureros al fiicei Mioarei Roman

Mioara Roman s-a căsătorit cu Iosif Zilahy pe când avea 19 ani.

Nu am intrat din prima la facultate, așa că un an am stat acasă. Pe atunci, sportul era hobby-ul tineretului, era un mod de a trăi și avea un rol educativ, iar eu m-am decis să învăț scrimă. Într-un astfel de loc l-am cunoscut pe viitorul meu soț, Iosif Zilahy, care era un om extrem de distins, foarte manierat și civilizat. La vremea aceea, primul iubit devenea și soț, așa că m-am măritat.

Citeşte şi: Chef Cătălin Scărlătescu, luat la roast de iubita lui

Citeşte şi: Vila din SUA a clarvăzătoarei Carmen Harra a fost incendiată. „Eram în sufragerie și am văzut un foc uriaș!”

Citeşte şi: De ce purta regina Elisabeta a II-a mereu mănuși. Suverana avea zeci de perechi

Citeşte şi: Lidia Buble, despre afecțiunea de care suferă: „E chinuitor, o iau razna de tot!”

Plus că veniseră părinții mei acasă, iar eu, obișnuită fiind să trăiesc singură de la 12 ani, nu am reușit să mă reacomodez cu prezența lor – povestea Mioara Roman, în urmă cu câțiva ani, pentru revistavip.net.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!