Vila din SUA a clarvăzătoarei Carmen Harra a fost incendiată. „Eram în sufragerie și am văzut un foc uriaș!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 septembrie 2022, 15:25

Carmen Harra (67 de ani) a anunțat că vila pe care o are în Statele Unite ale Americii a fost incendiată. Clarvăzătoarea spune că se afla în locuință când a izbucnit focul.

Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei – a spus Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu câteva luni în urmă, cineva i-a spart vila, furând bijuterii în valoare de 30.000 de dolari.

Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere – a adăugat artista.

După aceste incidente, Carmen Harra a decis să pună camere de luat vederi în toate colțurile locuințelor și, pentru a se simți complet în siguranță, și-a luat permis de Port Armă.

Vila lui Carmen Harra din SUA a fost incendiată. "Eram în sufragerie și am văzut un foc uriaș!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de Port Armă – a mai spus vedeta.

Carmen Harra a prezis decesul soțului

Clarvăzătoarea a fost căsătorită cu Virgil Harra timp de 27 de ani. În 2009, bărbatul a decedat din cauza cancerului pulmonar.

Citeşte şi: De ce au purtat Kate Middleton și Meghan Markle perle la funeraliile suveranei. Camilla, regina consoartă, a ales diamantele

Citeşte şi: Camilla, reacție nervoasă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut-o să-și piardă cumpătul în public

Citeşte şi: Adina Buzatu cântărea 108 kg la 20 de ani: “Credeam că mănânci cât vrei, ai născut și ești slabă!”/ EXCLUSIV

Citeşte şi: De ce purta regina Elisabeta a II-a mereu mănuși. Suverana avea zeci de perechi

Harra a știut din primele clipe că soțul ei nu va ajunge până la vârsta de 60 de ani.

Când l-am cunoscut pe soțul meu i-am făcut o codificare, cum îmi place mie să analizez codurile divine și mi-am dat seama că în codul vieții nu ajungea la vârsta de 60 de ani. Totuși l-am ales și am avut mulți ani fericiți împreună. Am trăit întotdeauna cu sentimentul că acest lucru se va întâmpla, este foarte dureros să știi că partenerul ideal o să te părăsească – a povestit Carmen Harra, tot la Antena Stars.

Virgil Harra a refuzat să apeleze la ajutorul medicilor, deși Carmen a încercat în repetate rânduri să-l convingă să facă așa:

Mereu l-am avertizat, îl rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioadă extrem de dificilă emoțională. Nu știam cum să îmi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol

Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: «Vezi că pe plămânii tăi este o problemă». Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!