Copiii Ancăi Serea, probleme de sănătate. „Au luat un virus neplăcut!”

De Unica.ro, pe

Anca Serea (41 de ani) a trecut prin clipe de coșmar, după ce doi dintre copiii ei, Leah (3 ani) și Moise (6 ani) s-au îmbolnăvit. Leah, fiica vedetei de televiziune a făcut enterocolită și i-a dat boala și fratelui mai mare, Moise, care a avut mai mult de suferit din cauza simptomelor. Soția lui Adi Sînă a povestit în mediul online întreaga experiență prin care a trecut cu copiii bolnavi.

Din păcate nu am dormit aproape deloc… Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. De ieri Moise a luat un virus foarte neplăcut. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore… Cam așa a fost la noi – a transmis Anca Serea, pe contul ei de Instagram.

Copiii Ancăi Serea, probleme de sănătate.

Apoi, vedeta a tras un semnal de alarmă cu privire la răspândirea enterocolitei în rândul copiilor, spunând că orice copil trebuie să respecte regulile de igienă pentru a evita îmbolnăvirea.

Se pare că țara noastră se confruntă cu o adevărată explozie de cazuri de enterocolită. Ce Recomandări pentru această perioadă: copiii să se hidrateze foarte bine, să spele cu mare atenție toate alimentele, să aibă grijă de unde cumpăr alimentele. Copilul nu trebuie să bage în gură un aliment nespălat, el să fie curat pe mâini.

Copiii Ancăi Serea, probleme de sănătate.

Citeşte şi: Prințul Harry, primul mesaj după moartea reginei Elisabeta a II-a: „Sunt veșnic recunoscător”

Citeşte şi: O nouă plecare surpriză de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. „De zece ani fac asta!”

Citeşte și: Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Antrenorul Simonei Halep și Ada Obilu au doi copii

Citeşte şi: Medicii britanici vorbesc despre afecțiunea Regelui Charles al III-lea. De ce are mereu mâinile umflate și roșii

Anca Serea și problemele ei de sănătate

Soția lui Adi Sînă are afecțuni medicale ce nu îi mai permit să mai facă un copil. Vedeta a vorbit în trecut despre aceste problem pentru a dezminți zvonurile care au tot apărut în presă conform cărora ar fi însărcinată.

Copiii Ancăi Serea, probleme de sănătate. "Au luat un virus neplăcut!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul – a declarat Anca Serea, în urmă cu mai bine de un an.

Tot anul trecut, Anca Serea a descoperit că are anemie, după ce I s-a făcut brusc rău, în timp ce se afla în vacanță, în Bulgaria.

Medicii s-au speriat foarte tare, mi s-a spus că rezervele mele de fier din organism erau la zero. Nu mai respiram corect, nu mai aveam putere să fac nimic, nu mai vedeam bine, nu mai aveam poftă de mâncare. Aveam momente în care oboseam foarte tare și aveam dificultăți în respirație – povestea vedeta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!