Anamaria Prodan și Carmen Harra, schimb de replici dure. De la ce a pornit scandalul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 14:25

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj clarvăzătoarei Carmen Harra, după ce aceasta a făcut, în cadrul unei emisiuni televizate, o serie de declarații legate de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara nu vrea să se mai vorbească despre subiectul divorțului ei și s-a declarat deranjată de afirmațiile lui Harra. Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan.

„Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici. Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui. Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă.

Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă. Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, potrivit a1.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

Citeşte şi: Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Citeşte şi: Ce mesaj le-a transmis Dani Oțil celor care se laudă că țin post

Impresara a adăugat declarațiile făcute de ea până acum despre Reghecampf nu au fost niciodată răutăcioase, ea fiindu-i recunoscătoare antrenorului Universității Craiova pentru fiul pe care i l-a dăruit:

”Eu nu am declarat în viața mea nimic rău despre soțul meu, îmi iubesc soțul și am să-l iubesc toată viața mea pentru că mi-a dăruit un copil minunat. Toata familia îl iubește și îl respectă. Ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care personal trebuie să și-o asume. Nu avem legătură cu ceea ce se întâmplă, nu intervenim, nu îl căutăm, nu facem absolut nimic.”

Așa cum era de așteptat, Carmen Harra a reacționat negativ la mesajul Anamariei, transmițându-i acesteia că atitudina ei este “narcisistă”.

„Atitudinea e complet narcisistă. Un narcisist se apără pe el, atacă pe cel care îi arată greșelile. Atitudinea pur narcisistă. Mă așteptam la ea. Eu i-am dat o definiție în calitate de psiholog așa că mă calific medical să o analizez. Ce a făcut ea mi-a confirmat din nou care sunt problemele ei. Ar fi mai bine dacă s-ar calma și s-ar gândi de ce este în situația asta”, a replicat Carmen Harra.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!