Ce mesaj le-a transmis Dani Oțil celor care se laudă că țin post

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 11:45

Dani Oțil și-a spus părerea despre persoanele care se bat cu pumnii în piept că țin posturile de peste an. Matinalul de la Antena 1 este propietarul unui restaurant și consideră că toți cei care doresc să respecte aceste perioade de cumpătare și de restabilire a legăturii cu divinitatea, ar trebui să facă în privat aceste lucruri, fără să se laude celorlalți. Vedeta de televiziune i-a crititcat pe cei care țin morțiș să spună tare și răspicat că țin post, deși nimeni nu îi întreabă.

„Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care vor să țină post, că una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții. (…) Eu nu știu de ce țin oamenii neapărat să spună că țin post și că suferă în post. ‘Aș lua 4 burgeri, domnule ospătar, dar acum sunt în post și fac sacrificiul suprem…’. Dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta cu… . Nu mai spune la toți cu cine ai mânca și cu cine ai face dragoste, care nu e soția ta. Că ăla nu e post. Ții post că vrei să o faci, nu să te autoflagelezi”, a spus Dani Oțil, în emisiuna “Neața cu Răzvan și Dani”.

Citeşte şi: Scandal la mormântul lui Leo Iorga. Fiul artistului, dezgustat de atitudinea oamenilor

Citeşte şi: Cristina Herea a născut. Ce nume a ales pentru fetița ei

Citeşte şi: Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Citeşte şi: Regina Elisabeta a lipsit din nou de la un eveniment din cauza problemelor de sănătate. Ce spune Boris Johnson

Dani Oțil, adevărul gol-goluț despre începutul relației cu Mihaela Rădulescu

La începutul lunii noimebrie, Dani Oțil a vorbit despre începuturle relației amoroase pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că perioada în care a fost cu Mihaela l-a ajutat să devină un personaj mai interesant în lumea mondenă.

Ce mesaj le-a transmis Dani Oțil celor care se laudă că țin post

“În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident a fost un mare boost de imagine pentru mine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână, așa zicea ea. Tot timpul zicea: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Asta când eram împreună în vacanță”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fotst împreună timp de șase ani. Cei doi s-au cunoscut în luna iulie a anului 2008, când Mihaela a fost invitată în show-ul matinal “Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre un spectacol pe care îl regiza la vremea respectivă. Dani și Mihaela s-au cuplat înainte ca prezentatoarea de televiziune să divorțeze de al treilea soț, Elan Schwartzenberg.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!