Povestea cuplului Amalia şi Ilie Năstare

De Cristina Popa, pe

Încă un exemplu concludent că atunci când vine vorba de cupluri model, elegante, fericite şi implinite, aparenţele înşală. După şocul divorţului lui Petre Roman, ulterior…
… al Mihaelei Rădulescu de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vestea despărţirii unuia dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul românesc, Ilie (63 de ani) şi Amalia Năstase (34 de ani), vine ca adevărată bombă mondenă. 

Fără prea multe detalii şi explicaţii care să le motiveze decizia care i-a determinat să pună capăt celor aproape 6 ani de căsnicie (14 ani de relaţie), cei doi au preferat să facă publică separarea printr-o scrisoare deschisă, trimisă unui tabloid autohton.

„De-a lungul acestor ani am trecut prin momente fericite, dar şi foarte grele, câteodată şi faptul că am fost uniţi ne-a ajutat să trecem cu bine peste toate încercările. Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni.”

Mai mult, cu toate că cei doi au dorit să evite speculaţiile din presă, inevitabilul s-a produs şi câteva zile mai târziu, zvonurile privind infidelitatea soţilor au ieşit la iveală. Şi, în lipsa unor confirmări oficiale, putem fi tentaţi să credem orice poveste pare mai convingătoare.

Astfel, prima ipoteză o acuză pe Amalia de infidelitate. Conform dezvăluirilor unui apropiat al doamnei Năstase, aceasta şi-ar înşela soţul timp de mai bine de doi ani de zile cu un prieten de familie şi asociat al firmei sale, Eventures Concept Solution, un anume Răzvan Mihai Vasilescu (30 de ani).

Potrivit unor surse care se ascund în anonimat, cel de-al doilea scenariu sună cam aşa: Amalia a hotărât că fiecare trebuie să pornească pe drumuri separate, în momentul în care ar fi aflat că Ilie a înşelat-o cu o tânără în vârstă de numai 19 ani.

Mai mult, în urma divorţului, doamna Năstase, supranumită şi „bancherul familiei”, doreşte să obţină, nici mai mult, nici mai puţin decât jumătate din averea tenismentului, estimată la 7 milioane de euro.

Amalia Teodosescu şi Ilie Năstase s-au cunoscut în 1996 la concertul lui Sting de la Bucureşti. Pe atunci, Amalia, în vârstă de 21 de ani, împărţea pliante pentru o companie de ţigări. În ciuda diferenţei de vârstă de aproape 30 de ani, abia doi ani mai târziu, au început să iasă împreună.

În 2003 s-au căsătorit civil şi în acelaşi an, Amalia a adus-o pe lume pe Alessia, pentru ca în 2004, la Paris, să devină şi în faţa lui Dumnezeu soţia tenismenului (ce-a de-a treia, după Dominique Grazia «1972-1980» şi Alexandra King «1984-2003»).

În 2006, familia Năstase s-a mărit odată cu venirea unui nou membru, tânăra Emma, cel de-al doilea copil al Amaliei şi al lui Ilie şi totodată, cel de-al cincilea copil al fostului sportiv, alături de Nathalie (35 de ani), Niky (23 de  ani) şi Charlotte (20 de ani).

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!