Amalia Năstase a descoperit secretul pentru menținerea siluetei: „Sunt trei idei principale!”

De Raluca Vițu, pe

Amalia Năstase se luptă de ani buni cu kilogramele nedorite. În vârstă de 45 de ani, fosta soție a lui Ilie Năstase, a trecut în ultima vreme prin schimbări fizice notabile.

Recent, Amalia Năstase a dezvăluit care sunt cele trei secrete care pe ea o ajută să-și mențină greutatea într-un mod sănătos. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost, la sfârșitului anului trecut, în Statele Unite ale Americii, unde a participat la Congresul Asociației Anti-Aging. Acolo, vedeta a descoperit câteva lucruri interesante și foarte utile despre modul în care ne putem menține echilibrul ponderal.

Amalia Năstase: „Am găsit secretul!”

„Am fost acum vreo lună la Los Angeles și la Las Vegas unde a fost Congresul Asocitatiei Anti-aging din America (…). Și am zis sigur găsesc secretul.

Amalia Năstase a descoperit secretul pentru menținerea siluetei: "Sunt trei idei principale!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Citeşte şi: Amalia Năstase e din nou la dietă: „Am pus 15 kg înapoi din cele 30 pierdute acum trei ani”

Și vă spun cele trei idei principale: să nu mănânci mult, să faci sport, să mergi, să ai 10.000 de pași pe zi și să dormi 8 ore pe noapte„. – a povestit Amalia Năstase, în emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Amalia Năstase este o fană a postului intermitent, o metodă de slăbire ce presupune să mănânci doar între anumite intervale de timp.

Restabilirea echilibrului procesului de digestie

„Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul. Micorbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi…  

Citeşte şi: Carmen Brumă, despre postul intermitent. „Lumea îl ține pentru orice boală!”

Sistemul digestiv nu mai are timp să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2000 de ani, când mânca o dată pe zi”.

Ce este postul intermitent și cât este de sigur?

Postul intermitent este o strategie de a pierde kilogramele nedorite. Ținându-l, organismul devine nevoit să consume, prin ardere, grăsimile deja existente în organism. Postul intermitent implică abținerea parțială sau toală de la mâncare, pentru o anumită perioadă de timp.

Comparativ cu alte diete, această metodă de slăbit este mai ușor de urmat. Pe lângă eliminarea kilogramelor nedorite, postul intermitent contribuie la reducerea colesterolului, a trigliceridelor și are efect anti-îmbătrânire.

Atenție, însă. Ca în cazul oricărui regim alimentar, este recomandat sfatul medicului pentru a stabili dacă dieta se potrivește nevoilor personale și condiției de sănătate.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!