10 tradiţii romantice pentru cupluri de Sărbători

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 19 decembrie 2019, 16:31

În perioada Sărbătorilor adesea triumfă responsabilităţile peste romantism. Află că poţi înfrumuseţa tradiţiile existente sau poţi crea unele noi, care să vă ofere…
… multe momente magice de Crăciun şi Revelion, fără să ignoraţi acele obligaţii din fiecare an.

Iată 10 tradiţii romantice de Sărbători care aduc magia în orice cuplu!

Cadourile sub brad

Lipsa timpului sau cea de inspiraţie determină multe cupluri să iasă împreună la cumpărături pentru a alege cadoul unul pentru celălalt. Chiar dacă preferaţi această metodă, încercaţi măcar să vă puneţi sub brad un cadoul simbolic care să fie desfăcut în dimineaţa de Crăciun. Nimic nu se compară cu surpriza descoperirii.

Cadouri confecţionate manual

Dacă staţi prost la capitolul buget, de ce să nu vă dăruiţi în acest an cadouri lucrate manual? Valoarea cadoului oferit va consta în efortul pe care l-aţi depus în timpul confecţionării şi ceea ce simbolizează cadoul respectiv. Suma piperată pe care o dai pe un cadou nu este singura metodă de a-i arăta celuilalt că îl iubeşti. Pont: felicitările cu urări romantice nu trebuie să lipsească de sub brad.

Un cadou, în fiecare zi de Crăciun

Dacă amândoi adoraţi dimineaţa de Crăciun în care despachetaţi cadouri, investiţi în trei cadouri pe care să le aşezaţi sub brad în cele trei zile de Crăciun. Astfel, veţi tripla bucuria găsirii cadoului sub brad.

Alegeţi împreună cadouri pentru cei dragi

O tradiţie frumoasă pentru orice cuplu este să dăruiţi cadouri din partea amândurora celor dragi. În loc să cumperi tu ceva pentru părinţii tăi şi el ceva pentru părinţii lui, mai bine semnaţi împreună felicitările. Nu sunteţi pregătiţi pentru acest pas? Atunci alegeţi împreună cadourile pentru cei dragi, chiar dacă le oferiţi separat.

Un cadou erotic

Unica.ro ţi-a pregătit un ghid erotic cu cadouri din sex-shop-uri din care merită să te inspiri pentru a-i oferi iubitului tău un cadou plin de savoare.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!