Iubitul s-a plictisit de sex. Ce poţi face să reaprinzi pasiunea în cuplu

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

În orice relaţie de cuplu care durează de câţiva ani buni vor exista momente în care sexul nu mai este un punct de interes. Fie că tu ai problema aceasta, el sau amândoi, există soluţii simple care pot readuce satisfacţia sexuală în cuplu şi în acelaşi timp pot revitaliza relaţia. Iată ce spun specialiştii:

De ce nu mai faceţi sex?

În primul rând, nu eşti singură în această situaţie ci un cuplu din cinci întreţine relaţii sexuale mai puţin de zece ori pe an. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să afli care este motivul pentru care el nu mai simte atât de mult nevoia să faceţi sex. Totuşi, nu lăsa frustrarea să iasă la suprafaţă şi să-l întrebi direct de ce nu te mai satisface în pat, pentru că îl vei îndepărta şi mai mult. Trebuie să empatizezi mai mult cu el – este foarte stresat la serviciu? Ia medicamente? I-a scăzut nivelul de testosteron în urma unui dezechilibru hormonal? Este deprimat, supărat din cauza relaţiei? – oricum nu este singurul supărat pe această situaţie. Trebuie să fii alături de el ca să puteţi trece împreună peste acest hop.

Ce poţi face?

Atât timp cât problema nu este medicală, atunci nu poţi face decât să încerci să nu te mai gândeşti atât de mult la lipsa sexului din căsătoria voastră şi să încerci să umpli timpul cu alte lucruri. De exemplu, ieşiţi mai des în oraş, redescoperă-ţi pasiunile, faceţi lucruri noi împreună. Astfel, el se va simţi mai puţin presat de faptul că libidoul i-a scăzut şi te face nefericită, iar situaţia se poate redresa de la sine.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!