Sfaturi oribile despre sex şi sarcină, din anii ’80

De sex nu dragoste, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

În trecut, sfaturile despre sex nu se bazau pe studii de specialitate, ci pe gândirea, de cele mai multe ori încuiată, a altor bărbaţi sau femei. Aşa au luat naştere câteva dintre cele mai oribile sfaturi pe care oamenii le-au şi urmat…
Citeşte mai departe câteva dintre cele stupide sfaturi pe care le puteai citi în cărţi în perioada anilor ’80:

Despre „blind-dating” (întâlnirile „pe nevăzute”)

În urmă cu aproximativ 30 de ani, Internetul nu era la fel de răspândit ca în prezent, aşadar cei care doreau să întâlnească oameni noi recurgeau la ajutorul micului anunţ din ziar. Totuşi, bărbaţi erau avertizaţi în mai multe rânduri că femeile pe care nu le vedeau înainte să le scoată în oraş cel mai probabil erau… grase. Dar asta nu însemna să renunţe cu totul la întâlnire, ci să meargă, să se distreze, dar să nu înceapă o relaţie serioasă.

Despre lovirea unei femei

Un bărbat trebuie să-şi păstreze respectul de sine şi să nu lovească o femeie niciodată. Nu pentru că îşi riscă libertatea sau pentru că este degradant ci pentru că „dacă loveşte o femeie, atunci ea câştigă, cel puţin la nivel moral”.

Despre primul sărut

Atunci când un bărbat se simţea atras de femeie atât de mult încât să îşi dorească o relaţie cu ea, trebuia s-o invite în oraş. Dacă după prima întâlnire aceasta îi refuza avansurile şi nu îl săruta la cererea lui, acesta era sfătuit să stăruiască, să mai iasă cu ea la întâlniri până ce aceasta în cade pradă.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!