Michelle Obama relansează tunsoarea bob

De Andra Pecingina pe

Prima Doamnă a apărut recent cu o nouă coafură, un stil bob clasic, cu cărare pe mijloc şi se pare că această tunsoare revine la modă! Încă din luna noiembrie, Michelle nu mai purtase…
… părul liber şi ne întrebam dacă cumva va adopta în curând o tunsoare foarte scurtă.

După o perioadă în care Michelle Obama a purtat părul bine prins, cu volum deasupra frunţii, se pare că a simţit nevoia unei schimbări şi a recurs la o tunsoare feminină şi uşor de întreţinut – tunsoarea bob.

Stilul a fost foarte popular în anii 1920 datorită actriţei Louise Brooks. În anii ’60 a apărut o versiune de bob care presupunea părul mai lung şi mai uşor de întreţinut, meritul celebrului stilist Vidal Sassoon.

Succesul coafurii este şi datorat faptului că se potriveşte tuturor formelor de faţă şi trăsăturilor variate cât şi multor stiluri de păr.

Michelle Obama relansează tunsoarea bobLa sfârşitul anului trecut, chiar la timp pentru petrecerile de Revelion, Salma Hayek a apărut cu aceeaşi tunsoare, ceva mai lungă şi cu cărare pe o parte, la o gală de premiere din Berlin.

Acum întrebarea de pe buzele tuturor este dacă schimbarea de look a doamnei Obama va declanşa reîntoarecerea tunsorii bob în vogă.

Nu cred că trebuie să îţi reamintim că tunsoarea a făcut furori în 2008 în rândul vedetelor, fiind adoptată de Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Hayden Panettiere, Reese Witherspoon, Victoria Beckham, Katie Holmes, Renee Zellwegger, Agyness Deyn şi Eva Longoria.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro