Şocant: Top 4 tradiţii sexuale ciudate din lume

De Diana Zagrean, pe

Aborigenii Mardudjara se taie adânc în zonele intime
Prima etapă de trecere de la băiat la bărbat în tribul australian este o circumcizie barbară, în care băiatul este obligat să-şi mănânce pielea tăiată.
După ce dureroarasa leziune se vindecă, băieţii sunt tăiaţi pe sub organul genital până sub scrot, iar sângele lor este scurs în foc pentru purificare. Acest ritual îi lasă adesea cu probleme de urinare şi de erecţie, dar este obligatoriu pentru toţi membrii tribului respectiv.
Tribul Trobriandrilor, unde copii îşi încep viaţa sexuală la 6 ani
Acest trib insular din Papua Noua Guinee este foarte diferit de vecinii săi. Papuaşii sunt foarte libertini şi îşi încep viaţa sexuală foarte devreme, 6-8 ani în cazul fetelor şi 10-12 ani în cazul băieţilor. Fiecare este liber să se ofere pentru propria plăcere şi să se cupleze în voie, tinerele femei umblând extrem de dezgolite pe străzile satelor.
Deşi din punct de vedere sexual sunt foarte permisivi, tribul trobriandrilor nu acceptă sub nicio formă împărţirea unei mese între doi tineri. Cei care îşi oferă porţia de mâncare unui membru de sex opus sunt excluşi din trib şi supuşi mai multor rânduri de batjocură pentru ruşinea actului interzis.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2